Celkem:
členů4039
aut751
témat1353
příspěvků19536

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

 

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Recenze JUKE
EastwoodCarshow
Příspěvků: 11



14.01.2014 21:42:21
Ahoj všem.

S kamarádem jsme rozjeli pořad o autech a jako první recenzi jsme hodnotily JUKE.

Budem rádi když se na ni podívate smajl 11

odkaz je tady na youtube

http://www.youtube.com/watch?v=p1JnGb-vva8

Do bodoucna se nám snad do rukou dostane i LEAF


tom
Příspěvků: 2523



16.01.2014 09:37:43
Jejku, to vám půjčili v Pardubicích? smajl 9


jozef1974
Příspěvků: 1536



16.01.2014 12:04:30
chtelo by to takovej hezky test na jizdny vlastnosti verze 4x4 s CVT. smajl 1


EastwoodCarshow
Příspěvků: 11



21.01.2014 07:53:16
Tom: Ano v Nissan Auto in PCE. Jsou tam rozumný lidi a seriozní přístup.

Josef: To v INU neměli smajl 6 Ani NISMO jsme nemohli projet jelikož se jednalo o show room car. Oni ty CVT All 4x4 se neprodávají tolik jako klasický 1,6 atmosféry a 1,6 DIG-T. Nicméně ve hře je i Nissan Color Car který nismo má. Nicméně teď máme rozdělaný video o přeplňovaní Turbem (jak to funguje, jak to nerozbít atp. zaměřené na laiky.) Dále vyrážíme na snow tour ale pro vás Nissaňáky chystáme i recenzi Nissanu Leaf a to formou krátkého výletu.

Jinak jsme na youtube nahráli další video: Recenze staršího ale méně známého cenově dostupného sporťáku Ford PUMA

http://www.youtube.com/watch?v=v18Sa9uNDrM


Recenze přibývají pomalu, neb jako každý i my chodíme do práce a tohle děláme o víkendech nebo po rachotě smajl 11


jozef1974
Příspěvků: 1536



21.01.2014 09:33:58
ja mam juka 4x4 s CVT k dispozici smajl 1


EastwoodCarshow
Příspěvků: 11



21.01.2014 16:28:09
Josef: Lucky man smajl 11 To CVT bych si rád projel, ono novináři na to nadávají, ostatně jako na každý automat, ale spíš je podezírám že s AT neumí jezdit.

Proběhla drobná editace videa Ford Puma . Byla zde nesprávně uvedená informace ohledně platformy opelu tigra.

http://www.youtube.com/watch?v=v18Sa9uNDrM

nový link.

Proto prosím vy co jste se podívali klikněte na odkaz a nechte video pár vteřin běžet , chceme dohnat ztracenou sledovanostsmajl 6


tom
Příspěvků: 2523



22.01.2014 20:17:47
Puma je pro holky.... smajl 1


EastwoodCarshow
Příspěvků: 11



15.06.2014 22:00:17
Ahoj,

Koho by zajímaly krátké dojmy z faceliftového JUKE

http://eastwoodcarshow.cz/rallyshow-2014-czechring/

tak jsem jej na autosalonshow v hradci krátce otestovali smajl 11)


EastwoodCarshow
Příspěvků: 11



01.07.2014 07:33:37
Ahoj.

Nedavno jsem mel opet možnost projet Juke vznikl tento článek


http://eastwoodcarshow.cz/zpatky-juke/


Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme