06.02.2011 21:29:33
Ahoj všem,v mém novém mazlíkovi je nějaká předpotopní origo navigace Nissan, je to Birdview od Xanavi, nedotyková s ovladačem, model AXN-780AA ( NE ), netušíte, zda se to třeba neprodávalo v těch letech i u nás a nešlo by to nějak aktualizovat ? Jinak budu muset oddělat ten držák z palubky a obávám, se, že tam budou díry po šroubech a kabelu, takže bych jí tam raději nechal a využíval, ač je poněkud oldschool.
Dík.
Dík.

, psal jsem i do Nissana a bohužel česká lokalizace na tyto xanavi vůbec nebyla o nějakých alespoň relativně aktuálních mapách ani nemluvě, takže jsem jí dneska vypreparoval ven ( alespoň jsem se naučil rozebírat palubku
) a prdím na to, časem si nějakou pořídím, jen mě séře ta příšerná díra ve středovém panelu po kabelech k tý xanavi, takže musím sehnat jinej panel a bude
, ještě jsem chtěl dneska udělat nějaký foto abych to sem mohl fláknout na fórum, ale díky tý rozborce jsem to nězvládnul tak snad zítra, taky jsem byl dneska vyřizovat papíry a jsem čím dál tím více spokojenej, na emisích říkal, že to má splodiny jako by to bylo nový a technici v Lysý z STK kolem toho chodily jak mlsný kocouři
a v zápise je "bez závad ".Jen ten úřad
, 14 dní než dostanu techničák a SPZ, děs, co si počnu, jak to přežiju