08.04.2013 14:57:56
Dneska jsem měl možnost vyzkoušet zařízení 360° v QQ.
Dojmy jsou takové hodně smíšené. U normálního QQ jsem měl problém s velikostí displeje na couvací kameru. U murana je to nádherně veliké.
Ale zvykl jsem si.
U nového QQ mám větší problémy, možná by mohl být přenášený obraz v lepší kvalitě - kvalitnější displej, ale vzhledem k malému zobrazovacímu profilu .... Suma sumárum jak je vidět na obrázku - vlevo couvací kamera, vpravo 360°. Člověk se s tím musí hodně naučit couvat byl jsem si lehce nejistý
(nastavení jsem nezkoumal) Pozitivum toho všeho je, že se Vám u couvací kamery zobrazuje (krom bezpečnostních barev odstupu od překážky) i směr kol, což v předchozí verzi není. Ještě se mi líbí - máte tlačítko camera, které vám zapne všechny kamery i když nemáte zpátečku a ukáže Vám to přesně pohled u pravého kola.
No každý ať si na to udělá obrázek, ale já bych měl ještě nápady jak to vylepšit
P.S. kde mám GT ?
Dojmy jsou takové hodně smíšené. U normálního QQ jsem měl problém s velikostí displeje na couvací kameru. U murana je to nádherně veliké.
Ale zvykl jsem si.
U nového QQ mám větší problémy, možná by mohl být přenášený obraz v lepší kvalitě - kvalitnější displej, ale vzhledem k malému zobrazovacímu profilu .... Suma sumárum jak je vidět na obrázku - vlevo couvací kamera, vpravo 360°. Člověk se s tím musí hodně naučit couvat byl jsem si lehce nejistý
(nastavení jsem nezkoumal) Pozitivum toho všeho je, že se Vám u couvací kamery zobrazuje (krom bezpečnostních barev odstupu od překážky) i směr kol, což v předchozí verzi není. Ještě se mi líbí - máte tlačítko camera, které vám zapne všechny kamery i když nemáte zpátečku a ukáže Vám to přesně pohled u pravého kola.No každý ať si na to udělá obrázek, ale já bych měl ještě nápady jak to vylepšit

P.S. kde mám GT ?