Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Motor, převodovka / Čidlo Mazání...na T2 3.0

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Čidlo Mazání...na T2 3.0
Hrudik

Tak to sem já

27.09.2010 16:00:06
smajl 36
Zdravím pardy s Terranama...Mám jeden dotaz, zda někdo z Vás neví, nebo něco podobného nezažil: Stává se mi taková divná věc, že mi občas po nastartování nezhasne kontrolka mazání. Ale oleje je dost, když kouknu na ventily,tak motor maže, když zapojíz zkoušečku na tlakový spínač mazání, tak ten funguje....Když mi občas zůstane svítit kontrolka mazání, tak odpojím konektor z tlakového spínače na bloku motoru...a ač by po přerušení obvodu měla kontrolka v palubce zhasnout... - ouha, svítí dál...Kdybych měl někde cestou zkrat a bralo mi to kostru jinde, tak by mi to svítilo pořád, a ne jen, když je motor ještě teplý ...Když auto pár dní stojí, tak kontrolka po nastartování normálně zhasíná...Nevíte náhodou někdo, jestli Terrano II z roku 2002, 3.0 Di motorem, 113 kW nemá někde nějaké čidlo na "opotřebení" - viskozitu či nutnost měnění oleje, které by špatný stav oleje signalizovalo přes kontrolku mazání v palubce????? Za každou radu mooooc dík....

smajl 37
trojliter ma dve cidla tlaku oleja

zdroj: Internet

Horal

v akci

15.12.2010 14:51:21
Mě svítila taky kontrolka mazání.Nejdříve pomáhalo vypnou motor a vyndat klíč,poté znovu nastartovat a přestala svítit.
Poté ale jednou tůstala svítit pořád smajl 5 .Auto jsem zavezl ke svému dvornímu mechanikovi a ten měřil,zkoušel a nakonec vyměnil tlakové čidlo na motoru,protože mělo nějak natrženou membránu.Od té doby pracuje kontrolka tak jak má smajl 44 smajl 1 smajl 1 smajl 1 smajl 1

Hrudik

Tak to sem já

15.12.2010 21:51:36
Horal a v kterých místech maj 3 litry to čidlo není to kuli mně ale pro ostatní kde ho maj hledat díky. smajl 44

Horal

v akci

24.02.2011 20:36:26
Zkouknu a ofotím smajl 7 smajl 44 smajl 1

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme