Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

EGR ventil
Hrudik

Tak to sem já

27.09.2010 15:47:46
Zdravim Vas pani, Chcem sa opytat ci mi viete poradit kde sa nachadza EGR ventil v Terrane.

Problem so zhasinanim motora som doposial nevyriesil v servise mi na diagnostike povedali ze je v cerpadle chybny regulator plynoveho pedalu, a ked mi povedali cenu opravy + to ze nieje 100% iste ze to je ten problem tak som zvazil ze este skusim ine moznosti a tento EGR ventil mi pride realny podla toho co som onom pocul a cital. Akurat ze neviem kde ho presne mam pozeral som nejake nakresy a foto a mal by sa nachadzat medzi blokom motora a kabinou ale ja tam mam akurat tak vzduchovy priestor a nie ventil ... Mate to tak podobne alebo sa nachadza vo vasich autach tam kde som spominal ?

jestly na to vzpomenu tak ti to zítra nafotím

Budem ti vdacny, dnes som rozhodil pol motora nenasiel som to ...

http://web.telecom.cz/TERRANOII/

Tak ja EGR nemam ... zaujimave. V tych miestach nic nieje nemam ziadne hadicky naviac ani ventil nic .

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme