27.09.2010 15:55:58

nemáte nekdo terrano 1 2.7TD? chtel bych porovnat jak mi to jede,zdá se mi to nejaký lenivý.docela to i kouří. ted jsem kupoval nové vstřiky a změna žádná možná mín kouří. kolik má bejt tlak ve válcích? do kolika otáček se nechá váš motor vytočit a jakou máte spotřebu?

Čus, mám Terranko II 2,7 TD 92 kW. Tahá to docela obstojně a to jak na cestě tak v terénu. Žádný problém ani při tahání vozíku (2t). Ale pochopitelně, že když tomu šlapu po krku, tek si trošku pápne, ale je to holt 2,7 Stačí to točit tak 2500 ot/min., ale v klidečku i 2000. Má to krásný rozsah záběru již od spoda. Klidně se stav projet, ale jsem od Kopřivnice.

Tomi chce porovnat T1 ne T2 ale koukám že sním si taky spokojený

to je jedno,hele a do kolika otáček vytočíte motor? mě to tahne do 3000 a pak se to pomalu vyškrabe do 3800 a konec,přitom červený políčko je až od 5000.

Mám to asi obdobné. 2000 - 3000 tahá krásně turbo, ale po 3000 už to pomalu slábne a nad 3500 už to nemá smysl honit, protože už to je bez efektu. Kámoš má T2 ale bez intercooleru a má to podstatně slabší než já. To co on za tím tahá to je neuvěřitelné, ale taky jde znát vír v nádrži.... Rád bych jej taky zlomil na srazík Na konci světa.

no ja sem přemejšlel že bych tam ten intercoler nacpal,mel by tam pasovat bez nejakejch uprav,jenom vyříznout kapotu na přívod vzduchu.musim se podívat na nejakou vaší káru jak to tam je přesne udelaný

Zdar mistři,od té doby co znám Hrudíka,tak moje Terrano jezdí jako strhané,nepoznávám ho,takže mohu doporučit ten Nissan sraz a zjistíš hodně věcí tak jako já. Neměl jsem taky moc dobrej výkon motoru,ale měl jsem tu možmost a čest se svést s Hrudíkovím a porovnat.Výsledek byl ten že jsem navštívil servis a zjistili mi že mám v pr.... váhu vzduchu,no a ejhle,Hrudík mi poiradil odpoj ji a uvidíš a taky jsem tak udělal,auito dostalo jinej zvuk motoru,už se tak neklepalo a hrabalo v tahu na štěrku až na třetí rychlostní stupen,takže jsem koupil novou váhu vzduchu a bylo po problémech,auto tahá jako šílené.Takže se utrhni a dojed na Nissan sraz aspon na sobotu a uvidíš že získáš spoustu dobrých zkušeností a rad co s Nissmem

hoši zlatí od posledního srazu co jsem vás poznal mám také zlepšené sání .hold ti co jezdí na lokomotivách jak říká Jožka musí topit pod kotlem co se dá
zdroj: Internet