Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Motor KA 24 E
Hrudik

Tak to sem já

27.09.2010 15:57:58
smajl 36
Zdravím všechny klubáky NISSAN Trerrano,
zajímá mě tento motor KA 24 E , Třeba jaký má nájezd,na co si dávat pozor,jaký má rozvodový mechanizmeteček,kdy je třeba měnit rozvodový řetěz ( pokud ho tento motor má ) atd ,atd. Hledal jsem na netu ale nic jsem nenašel.Dále, jak funguje příprava paliva?, na co je ten přiblblý mechanizmeteček od výfuku - spousta hadiček a přístrojek se spoustou hadic a hadiček do air boxu??? ¨. Zatím vše funguje ale čumím na to jak němec na orloj,a chci prostě vědět na co jsou všechny ty mechanizmetečky pod kapotou. Ví někdo??? postačil by mě i řez tohoto motoru.
Díky za odpovědi,

smajl 37
KA 24 E byl mimo jiné použít v nissanu 240sx, tak se zkus poptat nějakého majitele tohoto vozu

smajl 37
Zdarec, mám stejný motor a najeto 267.000 km (z toho 100.000 na LPG) a zatím v pohodě. Motor má naštěstí rozvodový řetěz - ten naní potřeba měnit jako řemen. Jen když začne být moc hlučný.

zdroj: Internet

Woyta

27.09.2010 22:54:37
Stahni si workshop nanual na 240sx.
http://www.240edge.com/manuals/89-90_240sx.zip
Tam by jsi motor mel videt dostatecne.
Jinak to u vyfuku tipuju na EGR ventil ktery vraci cast spalin do sani.

Oproti nasemu CA18DET by mel byti mene narocny na udrzbu.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme