Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Motor, převodovka / Prevádzková teplota 2,7TD

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Prevádzková teplota 2,7TD
Hrudik

Tak to sem já

27.09.2010 15:45:20
Zdravim...
Mám problém s mojim teranom, konkretne s teplotou motora, neviete nahodou niekto aka je prevadzkova teplota dva sedmicky??
Mne to na budiku ukazuje nizku teplotu, mala by byt na polovici a je asi v 1/4. Termostat je nový, vyskusaný...

to nevidím jako problém,mě to ukazuje taky pod půlkou,nezahřeje se víceani když mu dávám čardáš,nič,pořád stejná teplota,pod půlkou,nezvedá se ani nepadá

jo přesně tak,to nic neni to je normalni,nikdy se tolik neohřeje aby ti to vylezlo uplně do středu. bud v poho,ona nikdy nemá vyjet až do pulky

Ked som ho kupil tak sa nehrial vobec..vymenil som termostat a budik ukazoval polovicu, mam tam znacku, taky biely bod, v servise vraveli, ze je to OK....potom som rozflakal chladic, ked som dal novy, teplota sa uz do polovice nevysplha.
Znova som vymenil termostat a nic...??
Na fore 4x4 vravia, ze budik ma ukazovat do polovice...ale nemusi to tak byt.
Neriesil by som to, ale zda sa mi, ze trosku viac papa, ako by mal (12 l) ale mam tam 255 pneu, tak aj to moze robit svoje. Aku mate spotrebu vy??

Poslouchej,spotčebou me vždy akorát dostanou do varu ,pokud chceš spotřebu,tak jsis měl koupit Micru,která jezdí za 4,5 l na 100km benzínu,nebo škodu ochcávii kerá udajně jezdí za 5.5 l na 100km nafty ,ale pokud jsi chcel Offroad,co terrano je ,tak se na spoptřebu nekoukej,navíc já jsem tam měl plášte origo 245/70 R 16 a spotřeba byla okolo10 l ,pokud stím jezdila žena celej měsíc,tak se vešla do 7.5l ,ale ted jsem to zdvyhl,dal jsem tam pořádné Offroad pneu 31x10,5x15 a hezdím okolo 15 l ,neřeším ,naftu vždy seženeš někde levněji,ale pokud chceš spotřebu,tak si kup to,co jsem ti napsal ! jinak 12 l je ok,pokud jezdíš a nelezeš,jako moje žena,7.5 jsem mále spadl ze židle ,a to s tím lezla akorát,si myslím,jinak norm a svižnější jízdou,se v poho dostaneš na 12,bez problému navíc když tomu hodíš terén,tak se vlezeš i okolo 20 ,to ti Hrudík může s Turem potvrdit,ře kluci
a co se týče te teploty,tak bud rád,že se to nehřeje a neřeš to !

ja sa nestazujem, len konstatujem, ze je väcsia ako predtym...
Dnes sme menili silebloky na prednom ramene, lebo stare uz boli hotove....

http://www.ulozisko.sk/309629/14072009.jpg
http://www.ulozisko.sk/309630/16072010.jpg
http://www.ulozisko.sk/309631/16072010(001).jpg

Uplně mi Turbína mluví z duše.Uplně si připadám jako když někam přijedu a začnou se slejzat čumilové namísto toho aby se ptali co to auto umí atak jejich první otázka je Co ti to žere?a tobych střílel onehdá sem jednomu řekkl vosudemsát na sto debile !
Ale beru to osobně takhle chci to auto ? Ano.Mám ho rád? Ano.Tak spotřebu neřeším.Vem si ku příkladu minulý týden ve čtvrtek jsme s Turbíkem jak malí kluci řádili a pak něco najeli po dálnici celkem cca 250 km a já ráno zjistil že jaksi přes půl nádrže v čudu což v praxi znamená vopravdu velkou spotřebu.Nehledě na to že si myslím že teplota motoru nemá vliv na spotřebu ale to jen tak pro okraj.A 12lt je skvělá spotřeba.Já když zapřáhnu v práci vlek tak jsem v pohodě na osumnácti litrech.A jak psal turbík tak já měl před zvednutím a nasazením normálních pneu pro off spotřebu v průměru 13 ted mám většinou kolem 15 ale i víc dokážu však jet i za 10.5 ale to je fakt i šnek rychlejší.Navíc v tomhle počasí zapnu klimu tak to podle mě žere i trávu z příkopů.
Takže se toho neboj a dávej mu za uši co to dá je přece TURRANO.On ti pak vše vrátí a ti štědře
Sice nevím o čem tu vedu monolog ale vypadá to chytře ne?

jj dá se to počíst no

podle mě bude mít teplotu podle toho jakej se dá termostat, 72,78,82,88st.

a já zas spotřebu řeším, páč to je nejvíc peněz co do auta sypu, takže 31 se stanem průměr 10l.

tak jsis to neměl kupovat,když se ti nelíbí spotřeba,koupil jsem si to kvuli jiné věci,nee kvuli spotřebě,navíc,jsem tě potkal včera ráno kolem 8:30 jsi fičel okolo Lipníka nad bečvou Ondro T2,Termo stat asi ano,já v tom připadě mám ten,co drží menší teplotu,ale nevadí mi to,na zimu je to horší,zase se to tolik neohřejvá,aby to vytopilo kabinu až na zdechnutí,jak to dělají jiná auta

Febi - teplota ukazuje v první třetině budíku každému z nás a spotřebu tu radši ti ani neřeknu protože by si to chtěl hned prodat ale jinak se to tu už řešilo tak si prolistuj starší příspěvky a najdešto

Islo hlavne o tu teplotu, takze vdaka za info....k tej spotrebe, auto mam 2 roky, takze viem kolko nafty spotrebuje. Auto sa mi paci, hlavne to, ze je jednoduche ( malo elektroniky) a tym aj menej poruchove, to vyvazi spotrebu, aspon u mna...

Proto si je kupujeme

neriesil niekto podobny problem?? - ked rano zapnem svetla, prave predne mi nesvieti, prejdem par km a vsetko je OK, lenze ked si to tak teraz vsimam, ta prejdena vzdialenost sa zvecsuje. (Mozno to suvisi aj s rannou nizssou teplotov) Dnes rano nezasvietilo vobec asi 15km jazdy. Vecer idem domov, svetlo svieti....kde zacat hladat chybu???
Ziarovka je nova.

Hledej závadu přímo v tý patici kam dáváš halogen.je možný že pod tou izolační gumou máš ten plastovej kus vypálenej jako sem to měl já.A taky mi to občas nesvítilo občas jo.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat když tu řešíte teplotu motoru. Tak jak jsem se dočetl že se ručička ukazatele nevyšplhá ani k polovině tak u mě mam opačný problém. Po delší jízdě nebo po jízdě na dálnici se mi teplota vyšplhá až do tříčtvrtim budíku a to jsem měnil termostat a pořád se to hřeje
Nesetkali jste se s něčím podobným? Děkuji.

A netlakuje Ti chladič a hadice?

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme