Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Motor, převodovka / Terrano I - převodovka

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Terrano I - převodovka
NoIdentity

28.02.2011 22:51:54
Ahoj lidi, před pár dny jsem přikoupil do rodiny novýho mazlíka a to tohle starší Terrano I, auto by mělo být po celkový rekonstrukci, alespoň podle fotek co jsem měl k dispozici.

Zjistil sem ale po cestě domů do Plzně z Prahy po dálnici jsem že poměrně hodně hučí převodovka na 5-tce když je motor do tahu. Jakmile povolím plyn a není potřeba tahu motoru tak hučení přestane. Studená tolik nehouká. Předpokládam že to budou ložiska a bude potřeba je vyměnit.

Chtěl jsem se teda zeptat, budou to opravdu ložiska nebo něco horšího ? Pokud to budou ložiska - který ? a má smysl je měnit rovnou všechny nebo jen to zlobivý ??? Kde je sehnat a jaká je připadně cena ??? Chystam se jí vyndat ven, tak abych věděl na co mam bejt připravenej.

Díky moc za odpovědi

EDIT : dneska jsem s tím celej den jezdil a zdá se mi že tam i trochu hučí 3ka, ale není to moc znatelný

Hrudik

Tak to sem já

02.03.2011 20:59:15
Zdravým tě ohledně té špajsky ber v úvahu že to jezdí nějakej pátek takže tam bude nějaká vůle na ložiskách ale i na kolečkách takhle to je těžký říct co schánět spíš jestly se ti do toho chce tak sehnat jinou skříň a tu udělat komplet GO aby si mohl jezdit ale dle mích skušeností to nebude nic moc levného protože budeš muset ložiska a veškerý gufera objednat z Nissanu mají totíž atypy.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme