Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Motor, převodovka / Terrano II špatně startuje

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Terrano II špatně startuje
Hrudik

Tak to sem já

27.09.2010 15:54:46
smajl 36
Zdravím a prosím Vás o následující pomoc.
Při startování Terrana II (2.7TD 74kW 1996, 199000km) hooodně dlouho trvá než naskočí. Někdy musím klíčkem startovat i nadvakrát, než se motor chytí.
Pak se po startu z výfuku vyvalí kouř domodra zbarvený a strašně smrdí.
Stejné je to se smradem během jízdy, nezdá se mi, že by nafta měla tak moc smrdět.
Naměřené hodnoty emisí nikterak normu nepřekračují a v servise chtějí postupně měnit palivovou soustavu než to najdou. Což mi přijde jako nesmysl, neboť takovým postupem (měnit postupně veškeré díly) si to dokážu opravit sám...
Přátelé, poraďte prosím, kde mám hledat a co mám vyměnit... Jakékoli věci s kovem na Terranu zvládnu sám, ale palivové soustavě nerozumím...
Díky mooooc
p.s. ani diagnostika nic nehlásila, pouze kód 55, což je bey chyby

smajl 37
Zkontroloval bych žhavicí svíčky, to zvládneš sám, a pak nechat zkontrolovat vstřiky a pak nastavení čerpadla (přeedvstřik apod.) a nakonec zbývá turbo.

smajl 37
Díky
hned zítra začnu žhavícími svíčkami
Určitě dám vědět

smajl 37
Žhavící svíčky :+)))))))
Díky, už je to všechno v pořádku a startuje jak divý :+))

zdroj: Internet

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme