Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Motor, převodovka / vzduchový filtr - rady, postřehy atd...

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

vzduchový filtr - rady, postřehy atd...
vik2

19.11.2012 14:14:26
Začnu zeširoka.
Odkojen benziňáky jsem vedel jak moc dobrej a čistej filtr ovlivni vykon a spotřebu motoru.
Nenapadlo me, jak moc to plati i pro turbomotory!

Kamarad s Maverickem 2.7TD si stěžoval na výkon a spotřebu motoru. Po nejaké debate jsem mu mimochodem jako perličku poradil ať na chvilku vyndá vzduch-filtr. Auto okamžitě ožilo.
Filtr co mel, nebyl starší 3měs. a vypadal celkem čistě. Nic-moc značka (filtron).
Koupil novej Niparts a je to ok.

Postřehy:
1. I kdyz filtr vypada skoro čistej, může být ucpanej mikročasticema bo čím vším... stačí přčuchnout k vode s blatem, zaschne na papíru a uz je ucpanej, i kdyz nevapadá.

2. Značka hraje roli !!!

3. Koupil jsem Green. To je bavlna. Da se prát. opětovné použití. ma větší průchodnost a filtruje lépe.

Bavlna byla puvodně vyvinuta pro zavody OFFů v poušti(Baja 3000 apod...) Není to tuningová sračka pro VW group.
Doporučuju značkovou K&N nebo Green... ostatní muže být ošizeno a počet vrstev.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme