Celkem:
členů4387
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Přední náprava / Chrčení v kolech

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Chrčení v kolech
Hrudik

Tak to sem já

04.11.2010 20:44:48
smajl 37
Zdravim Terranaci. Mam taky problem, Ked idem po asfalte a nemam zapnute 4x4, idem iba klasika na zadny nahon, tak pri boceni do lava, nemusi byt ani nejaka ostra zakruta, staci len proste ze sa cesta taha do lava, tak mi z predneho praveho kolesa vychadzaju strasne zvuky. Take rapcanie buchotanie a podobne. Volnobezku som kontroloval, je vypnte 4x4.
Ked som zapol 4x4 trochu pojazdil a potom to odpojil tak to nerapcalo asi tyzden, potom to zase zacalo. Nemate niekto s takym niecim skusenost ze co to moze byt.

Dikes

smajl 36
Lozisko to asi nebude co ? Ked vravis ze to po zapnuti 4x4 na tyzden prestalo ... A mrzlo vtedy ked to buchotalo ? Mne zamrzlo blato pod blatnikom a tiez to robilo buchot len v roznych uhloch zatacania ... ale to asi nebude ten problem. ja ti asi neporadim.

smajl 36
lozisko by som vylucil pretoze to vobec neroby taky zvuk. je to dranie zub o zub doslova. a ano mrzlo medzy tym ked to vrcalo a potom zase nie a tak .. Tie volnobezky tam mam asi 2500km nove manualy od AVM tak dufam ze to nebude ta volnobezka

smajl 36
opravdu to vypadá na volnoběžku ale divím se že to dělá manuál já mám ten samí problém ale s automaty může to dělat špatně zvolená vazelína a zatuhlo to těžko říct

smajl 36
NO ved to mi nejde do hlavy. A pritom je to nova volnobezka. Asi sa nato pozrem zajtra ked vynde pocasie.

smajl 36
Rozoberem to a uvidim

smajl 36
uvidíš skus to rozhodit

smajl 36
rozobral som to popozeral a nic ... ale od vtedy to nezachrcalo ani raz. teraz vonku fajne prituhlo, tak som zvedavy ako

smajl 36
Volnoběžka je na HO.. Nechaly mě asi 3x v lese než sem se na ně vyprd a dal zpátky pevnou zátku Od té doby je klid a výhoda je že řadit 4x4 mužeš bez obav za jízdy protože se ty kola točej všechny stejně rychle furt

smajl 37
pevnu zatku ? a to je co prosimta ?

smajl 36
Tohle

smajl 36
nemáš tam ještě jeden pár

smajl 37
a aku ma vyhodu klasicka volnobezku a zase nevyhodu proti tym pevnym zatkam ? Nerozumiem sa do toho

smajl 36
To není žádná blbovina ale original kterej tam dávaly od r.v.2002 má to i Pickup D22 2.5Di A má obrovskou výhodu v tom že mužeš řadit 4x4 bez problémů za jízdy protože se vše točí stejnou rychlostí Když to uděláš u volnoběžky tak jí máš v řiti a ne jen ji!

smajl 36
fi.lip je fakt že to odnášej brzdičky ale deto řadit za jízdy aspoň mně to teda de a zatím funguje vše
jozef a kdo k tomu bude vylejzat když to zrovna budeš potřebovat to radši pevnou zátku nebo automaty

smajl 36
Odnáší to celá převodovka včetně volnoběžek U automatů ti stojí přední diferák a když tam loupneš třeba v 60km 4x4(nemluvím o půlkách ) Mužeš bejt rád když ti nevyletí z převodovky přenosový řetěz Výš co to je za štos na ty převody??

smajl 37
Pani a nieco take ako staly pohon 4x4 na terrano neexistuje ? take nieco by sa mi pacilo nie zapinat a vypinat ale 4x4 furt a pokoj. A radit si len redukciu a bezne 4x4. Ziaden zadny nahon. To by som asi vela chcel co ?

zdroj internet

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme