Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Geometrie
Hrudik

Tak to sem já

19.11.2010 22:04:46
smajl 36
Ahoj vsetci Nissan-aci.
Mam problem z mojim Terranom.Kupil som ho z Nemecka.Po vymene cepov a tlmicov v predu nie je mozne nastavit geometriu prednej napravy.Ked auto vyslo zo "servisu" Malo az ne-smiesne podkosene kolesa asi ako tatra 815.Chlapik zo "servisu" mi odporucil aby som isiel na geometriu,ze oni to napravia-vyberu podlozky a tiez to nastavia na torznych tyciach. Tak som siel.Bol som asi v 4 "servisoch" a jedine co dokazali spravit vybrali vsetky podlozky,co vsak nestacilo a tak to skusali narovnat na torznych tyciach-tragedia.Auto v predu strasne kleslo a samozrejme skoro nepruzi. Takze znova do servisu a znova to skusali a nic. Bud ho podvihnu na torznych tyciach a je podkosene alebo ho spustia a "vlecie " sa po zemi a nema pruzenie.Tak neviem ci su zle tie cepy alebo nove tlmice aleco co.
Dufam ze som to vysvetlil spravne a zrozumitelne.
Autorizovany servis Nissan je moja posledna moznost nakolko su trocha drahy,aj ked je pravda ze som uz zaplatil viac nez dost za ine "servisi".Alebo som mal investovat trocha viacej a dat to spravit odbornikovi?
Prosim poradte co to moze byt.
Dakujem
Este som zabudol povedat,ze po vybrati podloziek ostava odklon 2.5cm co je trocha vela.

smajl 37
Je možné že někdo vyměnil kulové čepy na ramenou z Nissana Pick-up D21 jdou normálně namontovat akorát že jsou delší a pak to dělá tenhle problém.A jestli je někdo kupoval neoriginál,tak tam to prodejce vubec neřeší,protože to ani nepozná

smajl 37
Myslis ze to bude spodny gulovy cap alebo vrchny?
Dik za pomoc

smajl 36
asi by t chtělo ty původnía porovnat. Vždy´t to musí být vidět pouhým okem.

zdroj internet

Bedy83

13.03.2013 22:41:46
Ahoj, řešil jsem naprosto stejný problém. Spodní čep je originál delší. A ano, vzkutku, je to vidět pouhým okem smajl 11

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme