Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Přední náprava / jakou předni tuhou napravu na terrano

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

jakou předni tuhou napravu na terrano
cvancik17

18.11.2010 19:14:05
zdar nevite někdo jakou dat tuhou napravu na terrano smajl 1

Tur

18.11.2010 19:20:59
Jo vím ...koupit si trola smajl 21

cvancik17

18.11.2010 19:22:30
to jo no ale ja nechci smajl 1 smajl 1

cvancik17

18.11.2010 22:11:18
smajl 1 smajl 1 španěl nebo GRko abych byl širši to jisti smajl 1 smajl 1 smajl 44 smajl 44 smajl 44 smajl 44

Tur

19.11.2010 11:40:29
Já ti nevím čoveče ale připadne mi to jako snoví bláznoství.Bude to stát mraky chechtáků a očekávání tě možná zklame.Větší průjezdnost?Já myslím že z Turana neuděláš většího offa než je.Každopádně jsem po poslední akci ztratil iluze o všem.I když ted vše co se týče př.nápravy zesílím opravím předělám tak neude stejný.Podle mě by ses na tohle měl vyprdnout a potlačit citový vztah a prodat ho,přidat si na trola,pokud teda chceš mít větší off.Já třeba ten citovej vztah mám velkej a jezdit chci v terénu hodně a bavímě to navíc nemám nikoho v rodině kdo by s turanem jezdil budu muset ho prodat (časem) a jít do trola.Páč dva offy nee.
Jinak já mám volbu jasnou y61 2.8 a nebo 3litra ale tak rok 2005 a vejš

cvancik17

19.11.2010 18:51:31
moje terrano prodat?to ne to nema cenu ,proč všychni mluvite o penězich věškery naklady budou koupě naprav zbytek budu dělat si sam doma ja jsem mozna šikovnej ja prostě do toho chci jit ,zatim v terrenu jsem neměl problem s terranem projel jsem to co projely troly akorad ta stavajici naprava je nakladna a v tom je ta obtiž
kluci už to neřešte zjistil jsem co jsem potřeboval a ja do toho prostě jdu a tim to hasne smajl 20 smajl 20 smajl 20

cvancik17

19.11.2010 18:53:35
zeptej se Hrudika co dokaže moje šponasmajl 10 smajl 1 smajl 1 smajl 1 smajl 1 vyděl ji v akci smajl 44 smajl 44

Hrudik

Tak to sem já

19.11.2010 20:44:13
Cvancik je to věcí názoru ale jak říkáš když jediný náklady máš koupě nápravy a zbytek doma a máš druhej povoz na posun tak de všechno a koor když na tom budeš hákovat sám aspoň vim komu to svěřím až to budu chtít překuchat smajl 7 smajl 1

jj a co se týče jízdy tak jezdí uplně suprově kde já ležel tak ty si jel
smajl 1 smajl 1

Neaktivní člen

19.11.2010 20:46:15
no tato debata je celkem zybtečná,dle mne,tuhá náprava je určo v mnoha připadech lepší,hlavně co se týče jízdy v terénu,terrano bylo stavěno na jízdu v lehčím terénu a konfortnější jízdy po silnici,proto předek IFS a zadek tuhá náprava,ale jak říká cvancík ! pokud si s terranem nesáhneš až na dno,tak nemužeš tvrditmže patrol je lepší,já na dně už byl smajl 1 a co předvedl Maverick + Gaeyne + cvancik v akci bych přál všem vidět

Hrudik

Tak to sem já

Neaktivní člen

19.11.2010 21:01:58
Tak tady si to prohlídni,co vyjel patrol a co Terrano aliaz Cvancík a je to tak

cvancik17

19.11.2010 21:36:14
tak jsem rad že jsem potkal dalši lidi kteři jsou zvědavy co s toho vznikne a ne že to hned odsoudi
¨ja věřim že se to podaři ja si stim vyhraju a poladim to
pak uvidite vymazleny Terrano na tuhych pak bude lozit i po stromech
kurna už aby to bylo ale ještě nějakej čas to potrva smajl 1 smajl 1

cvancik17

19.11.2010 21:42:29
jj vec nazoru to je no
ale ja už nechci pořad měnit auta a stale odznovu všechno ladit.
tady vim že motor mam suprovej ram je zdravej ted tam soupnu klimu co se mi vali ve sklepe aby se synator nepotil až pojedem v lete zas na vilet
mě se mavrick libi je takovej male obratnej a vyjede tede nečekane měl jsem možnost jezdit s vicero terenaky a terrano važně překvapilo až teda na tu předni napravu to nedořešily ale ja to dořešim smajl 1 smajl 1 smajl 1

Hrudik

Tak to sem já

19.11.2010 22:08:38
Tuhá přední náprava na Terranu I

smajl 36
Může mi někdo říct,kde se bere na fotkách aut členů tohoto fóra na Terranu I tuhá přední náprava?To bylo někdy originál nebo se jedná o přestavbu?Děkuji za odpovědi

smajl 37
Originál to rozhodně neni ....všechno jsou to předělávky...Terrano ma pouze IFS ...ale pokud se nato chystáš tak sháněj levý dif abys ses nemusel drbat s překopávkou difu.

smajl 37
No jo a jak zjistim,že mi sedí převody zadní a přední nápravy.Nebude lepší vyměnit obě dvě?Něco jako DON4x4 ny Youtube?

smajl 37
notak mládenci vy máte chuť se do toho pouštět nebylo by lepší koupit radši jinou káru která má origo tuhou myslím si že to předělat nebude žádná sranda

smajl 37
No já určitě se do toho pouštět nebudu ...ta drbačka mi zato nestojí....ted řeším zadní gif...odešel mi samosvor,na předek asi hodím ausinu

smajl 37
Ale já se přece neptal,jestli se do toho chcete pouštšt nebo ne.Když už jsem si dal měchy na zadní nápravu,bylo by to dobrý i na přední,a tak složitý to zase neni.Dělal jsem i horší a složitější věci.

smajl 37
každopádně jsi zajimavej kutil,ale jak kluci tu podotkli,je to trochu náročnější,ale měchy jsi dal dobře,takže jen požehnání do toho,jinak toto řešili na Offroadforu.cz,tam to najdeš,jsem to taky študoval ale já to mám i na rodínné učeli,talže do předělávky nemoho,jinak hodně štěstí

smajl 37
Ty měchy jsou z jednoho Mercedesu a zvedají se z nulové polohy do maxima tak o 20 cm,což je docela slušný.Ale dovedeš si představit tuhou nápravu i vepředu a měchy z návěsu,který jsou schopný z nuly do maxima o 45 cm?Tak to by bylo v terénu něco,a ještě mají dvakrát silnější stěnu než ty co tam mám teď.Jo a mimochodem,při plně naložené soupravě má kamion 40 tun.Tlak v měchu na návěsu při propružení dosahuje až 80 bar.Takže bych se nebál,že je jen tak zničim.

smajl 36
všechno je to krásné,právě že jsem řidič s povoláni,který jezdí s tříosem,takže celkovou váhu mám 49 tun,takže ty tlaky tak nějak znám,ale pokud to tam nacpeš,tak si myslím,že budeš musel vyřešit i schopnost prodloužení kardanu,jak na zadní nápravě tak na přední,přece jen o 40 cm nahoru ti to obýč kardan nedá

smajl 37
To máš pravdu,zadního bych se tak nebál,ten je docela dlouhej,ale ten přední,to by byl možná trochu problém.Tady je trochu problém s křížení křížů,že by to asi nezvládaly.Ale Audi(dělám jejich přestavby) má například na kardance homokynetické klouby a ty mají úhek ohybu cca 45 stupňů,takže bych to neviděl až tak zle. .Zkusím jsem dát fotky samuraje,co jsem dělal asi před deseti lety,ale nevim jak to vymyslim,nejsou ještě v digitální podobě,snad to nějak půjde.To byla taky "trochu" přestavba

smajl 37
Tak schválně,co to je?Ano máte pravdu,je to první model nového vozu Suzuki "O" Panda na našem trhu.

smajl 37
Fotky nejsou nic moc,fotil jsem totiž už vyvolaný fotografie,ale myslím,že úcel splní.Aptáte se proč Suzuki"O"Panda?Rám a nápravy Suzuki Samurai,karoserie Fiat Panda a srdce toho všeho Opel Omega 2,0 101 PS,předělaný na karburátor,páč v terénu by to s tou řídící jednotkou asi nebylo to pravé ořechové .

smajl 37
Tak to je mazec

smajl 37
Já řikal že to byla "trochu" přestavba

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme