Tuhá přední náprava na Terranu I

Může mi někdo říct,kde se bere na fotkách aut členů tohoto fóra na Terranu I tuhá přední náprava?To bylo někdy originál nebo se jedná o přestavbu?Děkuji za odpovědi

Originál to rozhodně neni ....všechno jsou to předělávky...Terrano ma pouze IFS ...ale pokud se nato chystáš tak sháněj levý dif abys ses nemusel drbat s překopávkou difu.

No jo a jak zjistim,že mi sedí převody zadní a přední nápravy.Nebude lepší vyměnit obě dvě?Něco jako DON4x4 ny Youtube?

notak mládenci vy máte chuť se do toho pouštět nebylo by lepší koupit radši jinou káru která má origo tuhou myslím si že to předělat nebude žádná sranda

No já určitě se do toho pouštět nebudu ...ta drbačka mi zato nestojí....ted řeším zadní gif...odešel mi samosvor,na předek asi hodím ausinu

Ale já se přece neptal,jestli se do toho chcete pouštšt nebo ne.Když už jsem si dal měchy na zadní nápravu,bylo by to dobrý i na přední,a tak složitý to zase neni.Dělal jsem i horší a složitější věci.

každopádně jsi zajimavej kutil,ale jak kluci tu podotkli,je to trochu náročnější,ale měchy jsi dal dobře,takže jen požehnání do toho,jinak toto řešili na Offroadforu.cz,tam to najdeš,jsem to taky študoval ale já to mám i na rodínné učeli,talže do předělávky nemoho,jinak hodně štěstí

Ty měchy jsou z jednoho Mercedesu a zvedají se z nulové polohy do maxima tak o 20 cm,což je docela slušný.Ale dovedeš si představit tuhou nápravu i vepředu a měchy z návěsu,který jsou schopný z nuly do maxima o 45 cm?Tak to by bylo v terénu něco,a ještě mají dvakrát silnější stěnu než ty co tam mám teď.Jo a mimochodem,při plně naložené soupravě má kamion 40 tun.Tlak v měchu na návěsu při propružení dosahuje až 80 bar.Takže bych se nebál,že je jen tak zničim.

všechno je to krásné,právě že jsem řidič s povoláni,který jezdí s tříosem,takže celkovou váhu mám 49 tun,takže ty tlaky tak nějak znám,ale pokud to tam nacpeš,tak si myslím,že budeš musel vyřešit i schopnost prodloužení kardanu,jak na zadní nápravě tak na přední,přece jen o 40 cm nahoru ti to obýč kardan nedá

To máš pravdu,zadního bych se tak nebál,ten je docela dlouhej,ale ten přední,to by byl možná trochu problém.Tady je trochu problém s křížení křížů,že by to asi nezvládaly.Ale Audi(dělám jejich přestavby) má například na kardance homokynetické klouby a ty mají úhek ohybu cca 45 stupňů,takže bych to neviděl až tak zle. .Zkusím jsem dát fotky samuraje,co jsem dělal asi před deseti lety,ale nevim jak to vymyslim,nejsou ještě v digitální podobě,snad to nějak půjde.To byla taky "trochu" přestavba

Tak schválně,co to je?Ano máte pravdu,je to první model nového vozu Suzuki "O" Panda na našem trhu.

Fotky nejsou nic moc,fotil jsem totiž už vyvolaný fotografie,ale myslím,že úcel splní.Aptáte se proč Suzuki"O"Panda?Rám a nápravy Suzuki Samurai,karoserie Fiat Panda a srdce toho všeho Opel Omega 2,0 101 PS,předělaný na karburátor,páč v terénu by to s tou řídící jednotkou asi nebylo to pravé ořechové .

Tak to je mazec

Já řikal že to byla "trochu" přestavba