Celkem:
členů4387
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Přední náprava / Modifikace pomocného čepu

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Modifikace pomocného čepu
Hrudik

Tak to sem já

04.11.2010 20:33:11
smajl 37
Co k tomu dodat,stejný problém jako spojovačka,tu nám vyřešil hrudík,já jsem sice tento zlepšovák nevymyslel,ale dám ho sem,vymyslel to muj kamarád,je to dle mího názoru super řešení,které opravdu vydrží a není to zase takovej problém to předělat :
Místo pomocného čepu řízení,který je z 90% vybitý,dát druhou převodku řízení,ale aby byla obrácená je potřeba ji sehnat z Anglického typu viz foto

smajl 36
Můj názor : Jé to šikovný nápad de oto že převodka většinou odejde na hoře v hrušce zbytek uložení je v pohodě je daleko masivnější a hlavně usazení je na čtyřech bodech a né jako u pomocného čepu který drží na třech bodech další věcí je jak se to bude chovat když se propojí se servo okruhem jak se to bude chovat ale
MYŠLENKA JE TO SUPROVÁ

smajl 36
Milí Hrudíku,to už je i realita !! koukej na foto

smajl 36
uvidím až to tam nalepíš a svezu se stím potom budu soudit

smajl 36
tak muzeš a nemusis to propojovat ja zatim nemam cas abych to propojil zatim jezdim jen tak ,z nezapojenou a je to bez vuli

smajl 36
Přijeď s Lubošem na sraz ať to vizkoušíme

zdroj internet

cvancik17

04.11.2010 21:38:55
tady je foto jak to vypada smajl 44

vik2

23.08.2011 12:13:49
Mohl by nekdo odpovedet zacinajicimu Terranistovi na otazky:
Pomocny cep rizeni odchazi i na seriovych kolech?
Jako ze je od vyroby poddimenzovanej?

Nebo se tak deje jen v drsnejsim terenu na MT 31" ??

Hrudik

Tak to sem já

23.08.2011 18:14:03
Zdravím tě
Prosim tě ten pomocňák odchází i na seriovým podvozku je to vše omotané stavem našich cest a nemusíš ani do terénu seriově mají výstelku (futro)z nějakého silonu či co takže je to měkký já sem to řešil tak že sem místo silonu nechal dát bronz a zatim drží.Jiní jako Cvancik to vyřešili výměnou za kostku řízení z anglické verze což je také jedna varianta.Záleží na tobě.

vik2

24.08.2011 07:17:54
Diky za odpoved.....

Do terenu jezdit chci a jezdim, i kdyz jen "soft".

Tak si pripisu do seznamu dalsi polozku, zesilit pomocnak podle nejakeho z navodu tady...

Hrudik

Tak to sem já

24.08.2011 20:57:19
Osobně sem tam dával jenom plechovou výztuhu

vik2

02.09.2011 08:25:30
tak uz jsem to taky udelal. Aby byl klid...

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme