Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Přední náprava / netočí se pravá poloosa pří 4x4

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

netočí se pravá poloosa pří 4x4
lokolaikj

07.04.2013 20:04:10
Všechny zdravím,
múj problém je takovýto - když se mi několikrát nepodařilo přiřadit přední nápravu na 4x4,myslel jsem si že je v čudu autom.volnoběžka tak následoval obvyklý proces - sundání, opláchnutí v benzínu, lehké promazání a zpět - ale nic se nedělo.pak jsem sundal obě a sledoval co se bude dít při popojíždění sem tam - a pak jsem zjistil, že se mi vůbec netočí poloosa vpravo (ten tisicihran) na levé straně se normálně otáčel při 4x4 a při vyřazení přestal. Pod autem a při otáčení malého kardanu
se otáčejí obě ploosy (opačně) při zařazení 4x4 a provedení asi 2 otáček levá strana sepne ale pravá se otáčí pořád..Nevíte někdo co s tím je. Dík (Terrano II - původní volnoběžky) koupil bych i AVM ruční ale nevím jestli je to v těch automatech.

vik2

08.04.2013 08:22:09
Nejsem si jistej, ze jsem pochopil co pises. mam pro tebe jeste drobnej pokus, nez zacnes nakupovat.
Prehod volnobezky, levou za pravou. Pokud je jedna v haji, bude se to chovat opacne, opacna strana se nesepne...

lokolaikj

08.04.2013 15:23:14
tak to mě potom taky napadlo zkusím to.pak dám vědět jak to dopadlo. zatím dík za reakci

mabig

08.01.2015 18:35:36
zdravim vas mam terrano 2,7td 74kw rok 94 wagon a mam podobny problem ked zaradim 4x4 predny kardan sa sice zacne tocit no poloosy obe stoja,ma niekto s tymto skusenost ,no myslim ze volnobezky to nebudu skor diferak nie? ked uz z neho nejde pohon na poloosy-alebo?... vdaka.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme