Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Přední náprava / Plné vytočení volantu

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Plné vytočení volantu
Hrudik

Tak to sem já

04.11.2010 20:52:59
smajl 37
zdravim. nevie niekto poradit??? pri plnom vytoceni volantu nieco buchne akoby kov o kov. moze to byt homogeneticky klb? na nete som sa docital ze pri maximalnom vytoceni je potrebne davat pozor nakolko mozem chytat klb riadenia a ze je to mozne rieit podlozkami. nedavno som menil tycky stabilizatorov-dovtedy to nerobilo. dik

smajl 36
A dělá ti to při jízdě nebo když nejedeš ? A pokud ti to dělá jen při plným rejdu a na místě bez ježdění tak ti to dře na dorazech tak stačí je máznout a je klid.Pokud ti dělá při polovičním rejdu tak sou nejspíš klouby v čudu.

smajl 36
pocas jazdy napr. ked vychadzam z dvora na cestu resp. vchadzam na parkovisko medzi dva auta a len pri maximalnom otoceni volantu. v beznych zakrutach a na ceste nic. ked som to skusal pri plne vytocenom volante v uplne malej rychlosti na 1 alebo v neutrale taktiez nic. akonahle pridam trebars aj na 1 tak nieco rupne-pri toceni vpravo v pravom kolese, vlavo v lavom...

smajl 36
Myslím že to bude fakt jen o těch dorazech.Protože pak by to bylo jen ložisko nebo klouby.Ale to by nedělalo jen při plnym rejdu.tak to skus namazat a uvidíš.Nebo jestli někdo jinej k tomu něco pisne.Já mám tenhle problém podobnej když se rozjíždím a dám tak půlku rejdu tak mi tam praská jak svině ale jen při zapnutý 4WD.Tak ted budu skoušet čím to je jestli ložisko či klouby.proto si myslím že u tebe se jedná jen o ty dorazy.

smajl 36
Huntr namaž si dorazy na spodním rameni a bude to OK

smajl 36
dik za rady. skusim tie dorazy dufam ze to bude to.

Nebude to v pohodě Sice to je tím co tu bylo napsáno,ale stejně namazání na dlouho nepomuže Na dorazech by měly být takové krycí čepičky snad silonové nebo co to je,ale také nejsou věčné Já už si na to zvyknul a občas to pěkně vystraší chodce

smajl 36
no jo čoveče když to tu píšeš sem si vzpoměl co mi to tam vysí za zbytek umělý hmoty!A ona to je čepička....No myslím že to oblepím gafou.JInak já to namazal a zatm mám klid

smajl 36
já to mám už obroušené,jak ty silonové čepky tak i ten doraz,takže mažu jako strhanej,co se týče ježdění vodou nebo po cestách tak v poho,ale jak mile to vemu do tvrdšího terénu ,kde se nešetří blátem,tak je konec,to jsou kolikrát šlupky jako kráva namažaem a jedeme OK dál,by mě zajímalo co stojí ty čapky,to by asi byla šlupka

smajl 36
skusil som namazat a vyrazil vyskusat. chvilu to bolo ok. potom to postupne zacalo znovu. sice to teraz nieje tak strasne ako bolo ale pocut to dost. bude to asi tym len tie oplastovane hlavicky mam uplne zodrate na najma zadnych dorazoch. dost ma zarazilo ze doraz dokaze vydat taky neprijemny hlasny zvuk. chcelo by to vymenit. neviete kde by to bolo mozne zohnat? asi s tym bude problem zohnat to...

smajl 37
A čím jsi to namazal ?? já to mažu grafitkou,grafitovou vazelínou a je docela dlouho pokoj

smajl 36
plastickym mazivom MOL Alubia AK2-to som mal doma. priznam sa nevyznam sa velmi v tychto vazelinach ale skusim kupit este to co ty. tak dnes som to namazal opat ale uz poriadne a bol som sa previest, skusal som kruzit pri plnom rejde a ani such. tak prve som to asi slabo namazal-treba to poriadne vymastit. dik za radu chlapi da sa na vas spolahnut. v servise nevedeli prist nato co to robi a ze to bude v tych dorazoch ich nejak nenapadlo

smajl 36
Nejlepší je 0 ta mazlavá,ta kurva nejde umejt a docela drží Ale i tak je to dočasný Pro ty co to mají nazvedaný na torzkách je to uplně na hovno Protože doraz je proti radiusu na rameni a proto dře dřív než u nezvednutého jediná rada -nechat to bejt-

smajl 36
asi nějak tak fi.lip když mažu kardanky tak si tam otírám prsty a když mám dobrou náladu tak tam dvakrát pumpnu maznicí jinak na to prdím

zdroj internet

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme