Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Přední náprava / Přídavné Tlumiče

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Přídavné Tlumiče
Hrudik

Tak to sem já

25.12.2013 23:44:56
Dneska sem se setkal se zajímavým řešením přídavných tlumičů na přední nápravě bylo to na voze H2 který je taky tlumenej torzkama.

vik2

26.12.2013 08:00:27
V dnešní době si můžeš nechat udělat na zakázku tlumiče na jakékoliv auto. Regulovatelná tuhost, progresivní utlumení. Dokonce zavodní kvalita.

Když má někdo na H2, tak proč by neměl na super tlumiče.
Toto řešení je divné.

3 sračko tlumiče nikdy nenahradí jeden pořádnej.

tom

26.12.2013 10:01:00
Třeba http://www.hpsporting.cz/ dělá zakázkovou výrobu, ovšem nevím, jaké jsou ceny při malých zakázkách.

Hrudik

Tak to sem já

26.12.2013 17:43:06
Tom ten HPsporting znám kluk si tam nechával dělat tlumiče na GR60 a prý to vyšlo levněji ale hlavně sou repasovatelný.
u tý H2 se mi to řešen líbilo proto protože tam je ten samej problém jako u T2 strašně malej prostor v rameni aby sy tam mohl vložit péro tlumič a tímhle vynesením by se to nechalo vyřešit tím pádem by se torzka mohla povolit a auto by na čumák bylo měkčí při zachování výšky a tím by se docílilo i zlepšení křížení teda v rámci IFS nápravy.Torzka by se našponovala pouze tak aby tlumila později takže by sloužila spíš joko pomoc pérotlumiči.

vik2

27.12.2013 07:36:07
péro tlumič se jmenuje "coilover" a taky by se mě líbilo.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme