Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Servo řízení
Hrudik

Tak to sem já

04.11.2010 20:49:06
smajl 37
mam taky problem ako by som odvzdusnil servo je tam skrutka tu povolim a pri natocenom aute strieka olej ale sa mi zda ze je to zavzdusnene lebo musim zvisit otacky moturu na cca2000 a vtedy to ide lahsie ako by som to odvzdusnil neporadi niekto alebo ako to mam spravne odvzdusnit

smajl 36
Teoreticky,by se tohle mělo odvzdušnit samo,nalej olej když jsou kola v rovině,potom toč kola z leva do prava,pomalu,je to uzavřený okruh.

smajl 36
Jo sem tam a melo by se to odvzdusnit.

smajl 36
no ano skusal som to aj z dvihnutim auto len to ze ja som tocil rychlo z lava do prava ale servo cerpadlo vydava taky zvuk taky suchy pisklavy ale ked hned pri cerpadle povolim tu tlakovu hadicu tak trochu stichne a tecie olej ale efekt ziadny trochu mi to pripada niejake divne takze mam mat po cely cas povoleny odvzdusnovak ked budem tocit volantom pomali na jednu a potom na druhu stranu ??

smajl 37
A Jaký odvzdušňovák povoluješ Já tam nikdy žádnej neviděl Nic nepovoluj dolej kapalinu naplno a párkrát otoč od-do

smajl 37
no je tam na 17kluc hned na vrchu na serve a tocenim to nepomaha ako hovorim je to cudne lebo to cerpadlo tlaci aj na vstupe do serva aj na vystupe jedine keby ten olej bol prilis stary nema to na to vpliv dolial som hidraulicky ci mat to vypustit do sucha a naliat novy olej

smajl 36
Abych řekl pravdu nevim přesně co je tam za náplň,ale podle mě hydraulický olej ne Měla by tam být servo kapalina (stejná se dává do aut.převodovek. Třeba jestli si smíchal dva druhy dělá to bordel Jo ten šroubek sem tu také na jednom řízení našel máš pravdu,ale já ho tam nemám.

smajl 36
no skusim to vymenit komplet cele a potom sa ozvem co je s tim ale to je jedno ci hydraulicky v predajni to beru tak tiez do serva

smajl 36
No když to bude hustší budou na to potřeba větší otáčky ,tak jestli to nemáš tím a ne odvzdušněním

smajl 36
A cos tam nalil zač píšou že by tam měl bejt ATF Dexron

zdroj internet

Hrudik

Tak to sem já

23.04.2013 21:52:40
Chlapáci přiznej te se kdo měl rozházenou převodku řízení začala mě nějak týct spodem okolo páky a nechce se mě do toho jít po hlavě aniž bych věděl co mě čeká a nemine smajl 5

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme