Celkem:
členů4391
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / O srazech a akcích clubu / 14. celorepublikový sraz nissan-club.cz

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

14. celorepublikový sraz nissan-club.cz
Big T

Si zabííííl!

25.06.2013 14:38:28
To by nebylo zlý.

jozef1974

25.06.2013 19:48:10
tak za mňa. čo sa týka zrazov tak ja som sa zúčastnil skoro na všetkých a tento zraz pokladám za jeden z najvydarenejšich. dobre som si pokecal, spoznal nových ludi. co sa týka kritiky na vedľajšom klube, mam rad aj tento club (škoda že my bez vysvetlenia zrušili profil). Môj názor je asi taký nech kritizuje ten kto niečo podobne dokázal. Velka vďaka organizátorom terajším aj minulým a aj budúcim a hlavne tým budúcim prajem veľa sil aby sa im niečo podobne podarilo ako aspoň ako tento zraz.A dakujem zučastneným ktorých som stretol,pre mna su dôležity ľudia a ty boli skvely cely vikend. mňa osobne nezaujmaju zrazy na parkovisku a ukazovanie kto ma lepši alebo väčši. (ukazoval som ked som bol maly),ale aj takych zrazov sa zúčastním hlavne kvôli ľudom ktorý na tento zraz prídu a spoločne pokecame, a je mi uplne jedno či pride na bicykli alebo na koni alebo nissanom.
zrazom zdar smajl 1 a organizatorom zvlašť.

Duuwa

:)

25.06.2013 20:59:41
Myslím že za nás můžu říct, že sraz se povedl až na to, že jsme moc neuměli s Hrudíkovic vypůjčenou navigací a tím pádem si trochu pokazili orientační hru smajl 10 Jinak ikdyž jsme vás navštívili na jeden den moc se nám líbilo a těšíme se na další smajl 10 smajl 10

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

25.06.2013 23:04:32
Video je super! Diky hrudiku smajl 10

Bobeš

25.06.2013 23:29:04
Myslim ... Teda vim ze to byl dalsi fajne srazik.... smajl 10 Hlavne vse probehlo v klidu a bez pruseru.... smajl 1

Big T

Si zabííííl!

26.06.2013 07:28:15
Hrudík: Video je strašný!!!! Vypadám tam jako když jsem zrovna vylezl z hospody! smajl 1

Bobeš: No, bez průserů na štěstí. Když čtu, že to kluci s Primerama někde v horách kulili z kopce 150.... Tak asi moc nechybělo. Naštěstí byl nakonec největší průšvih Jožkovo kotník a Ivy šitý obočí. smajl 44

Apropos, Jožko, co tvoje noha? smajl 32

chaotic

26.06.2013 08:16:28
Tak já si teda k tomu dovolím také napsat vyjádření. Protože diskuze na "modrém" klubu mě zvedla takovým způsobem ze židle, že jsem si z toho musela trochu zchladit žílu na čele, abych někoho neposlala do zadku.

Dost mě vytáčí řeči typu, nikdo si mě nevšímal, všichni se znají apod. Jako sorry, jsem hodně komunikativní člověk a všechny nové, ať už se jedná o jakoukoliv bandu se snažím začlenit a shlukovat věčným nezavřením tlamy a věčným pobízením, helééé pojď si sednout k nám...ALE ne vždy je na to čas. Tak předpokládám, že snad každý má natolik soudnosti ,když přijede na nějaký takový sraz, a přijdu a přisednu si, třeba chvíli čumákuje, ale klidně se zapojí do rozhovoru, dyť absolutně o nic nejde, naopak nikdo nikoho neukousne. Přece nemůžu čekat na to, až za mnou bude někdo chodit a na něco se mě ptát, to je o vlastní angažovanosti - chci, aby se o mně vědělo? tak o sobě musím dát vědět!!! Však každý, kdo na tom sraze je "starý známý" přijel také JEDNOU na svůj první sraz, kde nikoho neznal, znal jenom pár nicků z fora a musel se s tím poprat smajl 15

Co se týče organizačních záležitost - je evidentní, že nikdo nikdy žádný sraz neorganizoval a neví, co to je dát dohromady všechno...včetně zařízení ubytování, programu, plakátů, samolepek, pohárů a dalších a dalších věcí, včetně sponzorů...Zřejmě si neuvědomují, že to není záležitost na pár hodin, kdy si obešlu kamarády smskou: "v 18,00 sraz u mekáče", kdy ti z tech obeslanych 20ti lidi, prijede deset...date hambac, date cigo, pokec o motorech a vsichni se v devet rozjedete do pelechu a jste hrozně spokojení, jak se sraz podaril...ale to se jedná pořád o regionálek, o sraz, na který dovalí lidé z nejbližšího okolí...ale pokud se jedná o celorepublikový sraz, jde pořád o tu jednu a samou věc, plánuje se dopředu a vše je závislé na přihlášených lidech. Pokud se nahlásí 60 aut...ok s tím už se dá pracovat...pak už je člověk schopen začít se bavit o ploše na sprintování, ale i tak cena toho srazu se pořád bude pohybovat absolutně jinde, už jenom kvůli zajištění časomíry a také záchraných složek, kdyby se nedej bože něco stalo...jak už tu psal Tom i Tonda. I přesto všechno si myslím, že srazů tohoto typu, kdy se za nějakou nesmyslnou úplatu můžete vyblbnout na sprintovací dráze a poměřit si síly mezi sebou, je v čechách nespočetně (např. Panenčák, Příbram, Vyškov, Mimoň, Hoškovice, Jindřicháč, Popice, Přerov, Czechring HK apod.). A pokud se mi na sraz nahlásí 30 aut, vím dopředu, že se bude jednat spíše o komornější srázek založený převážně na pokecu s lidičkama, které mám možnost třeba vidět jenom na těchto srazech 2x do roka. A to že se řeší málo věcí ohledně aut? Já teda nevím, ale ať jsem si sedla kamkoliv, tak se pořád řešilo něco ohledně aut.

A k takovým žabomyším válkám, že na parkovišti stála jiná auta než nissani. Proboha, to nemužou myslet vážně. To už je fakt asi o samotné logice toho člověka, který možná až časem pochopí, že srazy nejenom nissaňáckej, ale jakejkoliv je hlavně o lidech! A je uplně jedno zda dorazil nissanem, fordem, na kole nebo vlakem...

Za mě sraz prostě těžce na pohodu! Přijeli lidi, co to slíbili, jak "staří známí", tak noví ksichti, všichni jsme to přežili ve zdraví a tím pádem se můžeme pomalu a jistě těšit na podzim smajl 44 smajl 1

tom

26.06.2013 08:36:46
A proto jen doufám,že Vás podobné názory neodradí od pořádání dalších srazů a vůbec organizace všeho kolem klubu. Protože já se na Všechny ty autama ťuklý lidičky vždy MOOOC TĚŠÍM. smajl 44
Jinak jen k Chaouškovu příspěvku. Ano,mohu potvrdit,že k vyblbnutí mimo veřejné komunikace se skutečně na Czech ringu jezdí v podstatě každý víkend. Nebo si to může kdokoliv zaplatit i v týdnu. Ceník je na jejich stránkách.

Maximka

26.06.2013 09:47:28
Ještě bych se tu měla také vyjádřit já. Srazík super, velké poděkování organizátorům, jelikož s tím měli hodně práce a vím o čem mluvím. Ono přijet na sraz a bavit se, to dokáže každý, ale organizovat sraz a věnovat tomu dny i měsíce před termínem, to zabere dost volného času. Možná Ti, kteří byli nespokojeni, měli by příště ukázat jak se pořádá takový sraz. Asi mají představu, že by to dokázali lépe, tak ať se předvedou smajl 10. Myslím si, že jim v tom nikdo bránit nebude.
Z mé strany velká spokojenost, pár srazů už mám za sebou.

chaotic

26.06.2013 10:13:07
Jezdím na srazy už cca 9 let a to na srazy tuningové i na srazy clubové, ať už zaměřené na značku vozu nebo jen, že je namíchaný klub značkou auta, ale spojený přátelstvím a zájmem o auta (girlstuning, vw-club, nissan-club, fiat klub, lubosh gang, facecar atd. atd. mohla bych tu být do zítra), na spoustu akcí jezdím také jako pořadatel a proto skutečně vím, co to znamená ty nervy, ten čas a ty vlastní peníze do toho vložené. Ale pořád si člověk říká, že to dělá s láskou právě pro ti lidi, které má rád... protože kdyby je rád neměl, tak by se na to už dávno každej krajc vajc, protože ... proč by měl věnovat svůj volný čas někomu a něčemu, kdo je mi volnej? smajl 18 trochu vláhy a zamyšlení...

A samozřejmě, kdo má nějaké nápady ohledně dalšího konání srazu, co by jak mělo být, tak jak už to řekl BigT, ničemu se nebráníme, jakýkoliv nápad, který nebude postrádat logiku a bude promyšlený..sem s ním!!!

Taťko Tome, věř tomu, že takové věci nás určitě neodradí...naopak každá kritika je bič! a teď už je jen a jen na nás, po jaké velikosti dvora se necháme švihat přes záda smajl 15 smajl 44

janinka

26.06.2013 10:52:12
Chaotic-moc hezky a výstižně napsaná a velká pravda.Organizátoři to udělali skvěle a patří vám všem velký dík.Sraz byl super a vše v něm jak přesně píšeš.

Tome neodradí nás nic a na další sraz se těšíme.

Judy

26.06.2013 19:17:33
Ahoj,
musím tady taky říci něco ke proběhlému srazíku.
Prvně bych chtěl ještě jednou říci, že smekám před veškerými organizačními starostmi, které srazem podstupujete.
Jde o to, že my jsme čekali na srazu malinko větší "akci", třeba ta spanilka, nebo něco podobného. Proto jsme si šli i poté zajezdit sami,...

Upřímně, docela mě taky rozesmálo vytýkání parkování cizích značek aut. smajl 11

Takže když to vše shrnu, v žádném případě bych si nedovolil sraz kritizovat z organizace, naopak, fandím vám všem v jejich další organizaci, avšak my jsme prostě pro akčnější průběh srazu...

To Woyta : Ještě pro upřesnění tou "Mimoní" myslíme náš soukromý sraz z minulého roku o cca 7mi autech a celým dnem zábavy. Nikoli ten bláznivý sraz tunerů.

Romik

26.06.2013 19:30:00
chaoticka letos sklamala a nedojela kozenkou jak je to mozne nebo tam nekde bila schovana ??? neni sraz jako sraz kazdej je jinej jeden lepsi jeden horsi ale to nevadi ja jsem rad ze se zucastnim neco omrknu a vyskousim a je to chaoticka vi o cem mluvi no uz jsem ji parkrat videl treba v Myte na Tuningu jak tam keca k tem laminatnikum a seriovkam z kolam smajl 1 jsem zvedav na dalsi srazek urcite dojedem smajl 44

sluník

26.06.2013 19:55:43
Vidím, že se sraz vydařil, kluci zorganizovaly vše na jedničku a že se to nelíbí na druhém klubu bych neřešila. Není na světě člověk ten,aby se zavděčil všem. Hlavní je, že jste si to užili a o nic víc vlastně nejde.Všechno je to o lidech. Doufám, že se na podzimní sraz dostanu, páč mě moc mrzí, že jsem nemohla přijet. smajl 5
Toníčku, nevěš hlavu z toho co píšou na druhém klubu, myslím, že důležitější a pro tebe jistě i povznášející je názor lidí z tohoto klubu.Pro mě bylo taky nejdůležitější vždycky to, co se po srazu psalo tady.A pro tyhle lidičky stojí za to to na podzim udělat znovu. Držím pěsti. smajl 7

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme