Tak já si teda k tomu dovolím také napsat vyjádření. Protože diskuze na "modrém" klubu mě zvedla takovým způsobem ze židle, že jsem si z toho musela trochu zchladit žílu na čele, abych někoho neposlala do zadku.
Dost mě vytáčí řeči typu, nikdo si mě nevšímal, všichni se znají apod. Jako sorry, jsem hodně komunikativní člověk a všechny nové, ať už se jedná o jakoukoliv bandu se snažím začlenit a shlukovat věčným nezavřením tlamy a věčným pobízením, helééé pojď si sednout k nám...ALE ne vždy je na to čas. Tak předpokládám, že snad každý má natolik soudnosti ,když přijede na nějaký takový sraz, a přijdu a přisednu si, třeba chvíli čumákuje, ale klidně se zapojí do rozhovoru, dyť absolutně o nic nejde, naopak nikdo nikoho neukousne. Přece nemůžu čekat na to, až za mnou bude někdo chodit a na něco se mě ptát, to je o vlastní angažovanosti - chci, aby se o mně vědělo? tak o sobě musím dát vědět!!! Však každý, kdo na tom sraze je "starý známý" přijel také JEDNOU na svůj první sraz, kde nikoho neznal, znal jenom pár nicků z fora a musel se s tím poprat
Co se týče organizačních záležitost - je evidentní, že nikdo nikdy žádný sraz neorganizoval a neví, co to je dát dohromady všechno...včetně zařízení ubytování, programu, plakátů, samolepek, pohárů a dalších a dalších věcí, včetně sponzorů...Zřejmě si neuvědomují, že to není záležitost na pár hodin, kdy si obešlu kamarády smskou: "v 18,00 sraz u mekáče", kdy ti z tech obeslanych 20ti lidi, prijede deset...date hambac, date cigo, pokec o motorech a vsichni se v devet rozjedete do pelechu a jste hrozně spokojení, jak se sraz podaril...ale to se jedná pořád o regionálek, o sraz, na který dovalí lidé z nejbližšího okolí...ale pokud se jedná o celorepublikový sraz, jde pořád o tu jednu a samou věc, plánuje se dopředu a vše je závislé na přihlášených lidech. Pokud se nahlásí 60 aut...ok s tím už se dá pracovat...pak už je člověk schopen začít se bavit o ploše na sprintování, ale i tak cena toho srazu se pořád bude pohybovat absolutně jinde, už jenom kvůli zajištění časomíry a také záchraných složek, kdyby se nedej bože něco stalo...jak už tu psal Tom i Tonda. I přesto všechno si myslím, že srazů tohoto typu, kdy se za nějakou nesmyslnou úplatu můžete vyblbnout na sprintovací dráze a poměřit si síly mezi sebou, je v čechách nespočetně (např. Panenčák, Příbram, Vyškov, Mimoň, Hoškovice, Jindřicháč, Popice, Přerov, Czechring HK apod.). A pokud se mi na sraz nahlásí 30 aut, vím dopředu, že se bude jednat spíše o komornější srázek založený převážně na pokecu s lidičkama, které mám možnost třeba vidět jenom na těchto srazech 2x do roka. A to že se řeší málo věcí ohledně aut? Já teda nevím, ale ať jsem si sedla kamkoliv, tak se pořád řešilo něco ohledně aut.
A k takovým žabomyším válkám, že na parkovišti stála jiná auta než nissani. Proboha, to nemužou myslet vážně. To už je fakt asi o samotné logice toho člověka, který možná až časem pochopí, že srazy nejenom nissaňáckej, ale jakejkoliv je hlavně o lidech! A je uplně jedno zda dorazil nissanem, fordem, na kole nebo vlakem...
Za mě sraz prostě těžce na pohodu! Přijeli lidi, co to slíbili, jak "staří známí", tak noví ksichti, všichni jsme to přežili ve zdraví a tím pádem se můžeme pomalu a jistě těšit na podzim