26.06.2013 20:05:55
Judy: spanilka je krásná věc, ale musí být absolutně organizovaná a každý člověk, co je její součástí musí mít v hlavě mozek. Tím nechci říct, že by tam nebyl člověk, který by jej neměl, ale spanilka má dost striktní pravidla, která když někdo poruší, je malér - přes nějaký průser na silnici až po poťukání jednotlivých účastníků mezi sebou... Vím, jaký je to pocit, když ty auta jedou za sebou, ty jsi mezi nimi, pustíš si do uší hudbu, co miluješ a sleduješ před sebou a všech zrcátkách všechny ostatní...je to hroznej orgasmus
ale jak říkám, je otázkou, zda to příště risknout, všechny varovat a pak se modlit, že všichni dobře slyšeli...
Uvidíme, co vymyslíme na podzim
a věř, že Vás tam rádi všechny uvidíme 
Romik: koženkou jsem bohužel nepřijela, protože pro letošní sezonu jsem ještě neskončila s úpravama, které jsem si přes zimu naplánovala
čas je neúprosný, ale na podzim nezklamu a přivezu i tu mojí "almeru"
každopádně jsem ráda, že jste i vy dorazili 
Sluník: musí ti to na podzimní sraz vyjít! Slunce sice běhalo po obloze, luxusně si počasí zařídila mááámo! Ale
tvá přítomnost je víc... hlavně! Nikdo tam nerozlejval švestku

Uvidíme, co vymyslíme na podzim

Romik: koženkou jsem bohužel nepřijela, protože pro letošní sezonu jsem ještě neskončila s úpravama, které jsem si přes zimu naplánovala

Sluník: musí ti to na podzimní sraz vyjít! Slunce sice běhalo po obloze, luxusně si počasí zařídila mááámo! Ale