Pečlivě jsem pročetl diskuzi na původních stránkách. A asi bych měl nějak reagovat. Snad jen pro svůj dobrý pocit.
Tondo, ke tvým slovům tam nemám co dodat, a mluvil jsi mi z duše.
Jinak zorganizovat sraz tak, aby se líbil každému nejde, a kdo tvrdí opak, nikdy nic neorganizoval.
Co se týče závodění třeba na letišti, při takto velké akci už je to natolik velké riziko, že si to asi někteří neumí představit. Pokud se totiž cokoliv stane , organizátoři akce jsou okamžitě ztraceni. A to počínaje policejním vyšetřováním a konče pranýřováním v médiích.
I my jsme se každou akci modlili, aby se nic nikomu nestalo.
Jinak zajistit oficiální časomíru na letiště je 5tis plus diety a cestovné, ale časoměřič ani nepřijede, pokud není zabezpečena první pomoc a hasiči. Což je mimo jiné dalších 10-15tis. Mluvím o oficiálních věcech, které jsem sám projednával a zjišťoval.
No a ježdění po okolních komunikacích v závodním režimu raději ani nekomentuji. Stejně nekomentuji dělení na červené a modré...
A jak psala Janinka. Dnes máme Nissana, a zítra to bude třeba něco jiného, ale to neznamená, že už se lidé nemohou sejít na jednom místě a pokecat o autech. Je to, jako by mi řekli na Relaxu, ty sem nesmíš, nemáš shrnovák až na zem.
Abych to nějak ukončil, mám mezi Vámi tolik kamarádu, že jsem si měl s každým co říci a vždy se na všechny moc těším. To, že mezi Nissany stojí Mustang, nebo Subaru mi vůbec, ale vůbec nevadí, kemp byl hodně vynikající, a to že to má někdo daleko, bude asi tím, že prostě nebydlíme všichni na jednom místě. Jindy to zase bude mít daleko někdo jiný.
Jídla asi neovlivníme, i když mě to co jsem si dal chutnalo.
Počasí bylo skvělé.
Takže za sebe osobně mohu organizátory jen a jen pochválit. Protože sám vím, co je to něco takového zorganizovat.
Rád, moc rád se i snad zúčastním srazu, který už konečně uspořádá i někdo jiný.... A i když jen pouhý host, budu určitě všem přát , aby i třeba to závodění po Valašských kopcích přežili nejen účastníci srazu, ale i ti ostatní na silnici bez úhony na zdraví. Ono sejít se pět aut na hoďku na parkovišti je poněkud jednodušší,než uspořádat akci,jenž právě proběhla...
Snad však ale budu mít ještě Nissana, abych se mohl vůbec srazu mladých závodníků zúčastnit. To jen drobný vtípek...
Ještě dovětek, to noční focení byla neskutečná paráda.