Celkem:
členů4391
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / O srazech a akcích clubu / 14. celorepublikový sraz nissan-club.cz

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

14. celorepublikový sraz nissan-club.cz
KoFi

24.06.2013 11:15:03
Noční jsou hodně dobrý smajl 44

Názory na sraz od účastníků vedlejšího clubu smajl 32 smajl 32
www.nissanclub.cz/forum-tema/xiv-nissan-sraz-229724?kols=15

janinka

24.06.2013 12:53:34
No koukám že se jim tam nelíbilo.No posudte sami.

Big T

Si zabííííl!

24.06.2013 13:34:08
Neřešil bych to fatálně. 1000lidí, 1000chutí. Já věřím, že se najde kompromis.....

janinka

24.06.2013 13:54:16
Určitě ,spoustě ostatních se to líbilo jak jsem četla.

TominoKomino

24.06.2013 15:59:31
Je to jednoduchý, nejde vyhovět všem, jde jen dělat vše pro to aby to bylo fajn pro většinu. Nemám rád, když někdo hodnotí něco podle první zkušenosti, s tím ale nenadělá nikdo z nás nic.

Big T

Si zabííííl!

24.06.2013 16:25:53
Souhlas. Kdo chce, moji reakci si může přečíst v té diskuzi. Nebudu to sem kopírovat....

Woyta

24.06.2013 20:05:19
Njn Tučnáci. Ja se zase akcim typu Mimon vyhybam jako cert krizi.
Ondra byl taky novacek a libilo se mu to.
Tohle psal na SX forum.

OndraS13: Parada akce - neveril jsem kolik srandy zazije udelat jednu fotku za pomoci 6ti lidi - 5ti telefonu a jednoho privesku na klice smajl 10
Rad jsem vsechny poznal smajl 7

OndraS13

KA24E & KA24DE

24.06.2013 22:57:17
Jojo líbilo se mi to , byl jsem tam poprví , dřív jsem jezdil jenom velkej Hradec Tuning show , párkrát Doksy Škodovky a poslední dobou jenom drifty ... Těšil jsem se na spanilku , místo toho ten poznávací "závod" - chápu že to dalo práci ale nikde jsem nevyčetl že máme mít navigaci ale "chytrej" telefon pomohl , bohužel ale zklamal a tak z toho sešlo . Povídání okolo aut mě chybělo , krom kecání s klukama z 200sx fora a blbnutí s Woytou s focením ... Nějakou "akci" s autama ( slalom , menší závod do vrchu , něco na čas bych uvítal ) ale jak bylo psáno neni to jednoduchý tohle zorganizovat . Cizí auta mě až tak nevadily ... Rád jsem všechny poznal ikdyž jsme byli spíš bokem

tom

25.06.2013 00:20:17
Pečlivě jsem pročetl diskuzi na původních stránkách. A asi bych měl nějak reagovat. Snad jen pro svůj dobrý pocit.
Tondo, ke tvým slovům tam nemám co dodat, a mluvil jsi mi z duše.
Jinak zorganizovat sraz tak, aby se líbil každému nejde, a kdo tvrdí opak, nikdy nic neorganizoval.
Co se týče závodění třeba na letišti, při takto velké akci už je to natolik velké riziko, že si to asi někteří neumí představit. Pokud se totiž cokoliv stane , organizátoři akce jsou okamžitě ztraceni. A to počínaje policejním vyšetřováním a konče pranýřováním v médiích.
I my jsme se každou akci modlili, aby se nic nikomu nestalo.
Jinak zajistit oficiální časomíru na letiště je 5tis plus diety a cestovné, ale časoměřič ani nepřijede, pokud není zabezpečena první pomoc a hasiči. Což je mimo jiné dalších 10-15tis. Mluvím o oficiálních věcech, které jsem sám projednával a zjišťoval.
No a ježdění po okolních komunikacích v závodním režimu raději ani nekomentuji. Stejně nekomentuji dělení na červené a modré...
A jak psala Janinka. Dnes máme Nissana, a zítra to bude třeba něco jiného, ale to neznamená, že už se lidé nemohou sejít na jednom místě a pokecat o autech. Je to, jako by mi řekli na Relaxu, ty sem nesmíš, nemáš shrnovák až na zem.
Abych to nějak ukončil, mám mezi Vámi tolik kamarádu, že jsem si měl s každým co říci a vždy se na všechny moc těším. To, že mezi Nissany stojí Mustang, nebo Subaru mi vůbec, ale vůbec nevadí, kemp byl hodně vynikající, a to že to má někdo daleko, bude asi tím, že prostě nebydlíme všichni na jednom místě. Jindy to zase bude mít daleko někdo jiný.
Jídla asi neovlivníme, i když mě to co jsem si dal chutnalo.
Počasí bylo skvělé.
Takže za sebe osobně mohu organizátory jen a jen pochválit. Protože sám vím, co je to něco takového zorganizovat.
Rád, moc rád se i snad zúčastním srazu, který už konečně uspořádá i někdo jiný.... A i když jen pouhý host, budu určitě všem přát , aby i třeba to závodění po Valašských kopcích přežili nejen účastníci srazu, ale i ti ostatní na silnici bez úhony na zdraví. Ono sejít se pět aut na hoďku na parkovišti je poněkud jednodušší,než uspořádat akci,jenž právě proběhla...
Snad však ale budu mít ještě Nissana, abych se mohl vůbec srazu mladých závodníků zúčastnit. To jen drobný vtípek...
smajl 1
Ještě dovětek, to noční focení byla neskutečná paráda. smajl 44

Big T

Si zabííííl!

25.06.2013 07:34:11
Přiznávám bez mučení, že jsem z tý programový negace byl dost rozladěnej. Hlavně z toho, že se těch kluků člověk zeptá, jestli je všechno OK, dozví se že jo jo jo, a pak si přečte tohle. Hoši bohužel nemají páru, o co go, když říkají, jako Nissan tam postavil nějaký auto, tak jako dobrý.... Už jim nedochází, že to byly měsíce jednání. Že to nefunguje tak, že do Nissanu přijde Franta Vopršálek, že pořádá zahradní slavnost a že tam chce auta. Byly to auta za víc než 1,5 mil., který tam při tý zkušebce může někdo rozštípat, protože uzavřená trať to nebyla. Někdo tam s těma autama je a toho platěj, odtah, atd. A do budoucna by to mohly bejt jiný bonbonky, ke kterým si při vším respektu zatim málokdo z nás aspoň čuchne. Ale jo. Do očí se to říká hůř a ne každej to dá. V každým případě, jestli na to maj kluci chuť čas a energii, tak ať se do něčeho pustěj a rád se přijedu podívat. Jinak mají se svými nápady dveře otevřený i tady, pokud to myslí vážně. Já se tomu nebráním.

tom

25.06.2013 07:52:40
Tondo.... smajl 44

Alesh

25.06.2013 07:58:17
Takže jsem vlastně o nic nepřišel smajl 26

tom

25.06.2013 08:16:12
Aleši,když si to myslíš,těžko ti to vyvracet... smajl 26

Big T

Si zabííííl!

25.06.2013 12:07:38
Santi, prosim tě, dáš mi ty fotky někam na Uloz.to?

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

25.06.2013 12:28:32
Asi udělám veřejně přístupne FTP pro členy smajl 8 když máme neomezený hosting smajl 8

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme