Celkem:
členů4359
aut784
témat1366
příspěvků19556

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Terrano sraz
Netopyr

12.01.2012 13:15:09
Otevírám téma ohledně poježdění s Terránama, pokud se nás sejde víc, můžeme udělat i něco většího :c)

původní myšlenka vzešla od VIKa a Hrudíka kvůli malému poježdění a otestování různých pneu... vzhledem k tomu, že jsme každý z jiného koutu republiky, předběžně bych navrhoval cca geometrický střed bydlišť - okolí Mladé Boleslavi :c)

blbý je, že to tam z nás asi nikdo moc nezná, ale určitě je tam kde jezdit:
www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=28&t=24893

berte to jako návrh a očekávám názory jiných :c)

Net.

vik2

12.01.2012 13:48:00
Ja do te Bleslavi potazmo Bela pod Bezdezem klidne prijedu.
ALE
je to tam otevrene pro jezdeni???
V Bele jsem parkrat byl jezdit a koukat na off zavodech, takze vim kde je to misto. ale nevim, esly se tam jen tak muze.

Jinak mohu pripravit trat na Doupovku, Chomutovsku, Mostecku, Litvinovsku, Žatecku. Bud to tam znam, nebo tam mam kamose OFF.

prikladam reklamni plakatek smajl 7

Netopyr

12.01.2012 13:58:01
ten plakátek je luxusní :c)

čímž se otevírá (pro mne) zásadnější otázka - KDY :c)

osobně by mi přišel ideální duben, nebudou už taková kvanta sněhu a je dost pravděpodobný že bude po zimě spousta podmáčených mezí... a hlavně... třeba už budu spolehlivě pojízdný :c))

Net.

vik2

12.01.2012 14:10:37
Radeji bych Brezen. at to nadseni moc nevychladne....

Netopyr

12.01.2012 14:43:21
březen, za kamna vlezem :c)
- i kdybych měl hotovo, tak nebudu konkurence schopný :c)
- ode dneška je to stejně za víc než 1,5 měsíce, tak co stihnu stihnu, co nestihnu, neni důležité :c))
toť k březnovému termínu :c)

k lokalitě - mě je to jedno, je to pro mě všechno stejně (+-20km) daleko a u mě v okolí nevím o jediném místě kde se dá pěkně pojezdit :c(

Nejraděj bych menší skupinku (4-6 aut), protože pro víc lidí je víc příprav a víc potenciálních problémů

mam CB (doufám že bude fungovat) i PMR takže se určitě domluvíme :c)

Net.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

12.01.2012 15:44:45
Chcete kluci dát ten obrázek na úvod ? aby to bylo vidět ?

Netopyr

12.01.2012 17:56:10
puczmeloun - díky, ale zatím určitě ne, ještě není jasný místo ani datum :c)
pak bychom tě otravovali kvůli obrázku i kvůli přidání do ofiko srazů :c)

diky

Net.

Hrudik

Tak to sem já

12.01.2012 19:01:29
Koukám že jste to rozjely smajl 9 no
lokalita: Chceto lokalitu která bude nejlépe ve středních čechách duvod kdyby se chytli i bratři ze slovenska tak aby to nemněly velkou raketu kilometru a myslím že by to bylo neutrální místo kilometrově pro všechny.
datum: přikláněl bych se spíše k teplejším měsícum abychom mohly popřípadě byvakovat ve stanech nebo autech to je individuálni dle každého nehledě na to udělat jednodenní srázek je nesmysl z hlediska kilometrové vzdálenosti né každý to bude mít domu kousek
Chtělo by to se pokusit o co největší počet aut s tím že bychom to rozházely na všechna fora aby se nás sešlo s Téčkama co nejvíce.
Přípravy:No myslím že by to probíhalo formou kdo si co uloví to si sní no prostě občerstvení by si každý zajistil sám a ubytování to samý.takže by jakékoliv přípravy odpadly jednalo by se pouze o to zajistit nebo domluvit nějaký prostor kde by se nechalo pojezdit a byvakovat bylo by odvěci aby to byl oficiální prostor abychom předešly případným problémum, jelikož by se to odehrávalo pod hlavičkou našeho klubu.

Netopyr

12.01.2012 20:40:48
Hrudíku, ty chceš dělat megasraz s povoleníma a ubytováním ap...

My s VIKem jsme mysleli spíš nějaký menší poježdění a vůbec potkání se tak na jeden den...

Co teda říkáte tomu se sejít někdy v březnu (jestli sníh dovolí) ve velikosti pár aut (my tři plus kdo se přidá), na oběd udělat oheň a ohřát zásoby z batůžku... ale hlavně se potkat, pokecat a trošku pojezdit, při tom se rovnou může udělat návrh trasy na tu megaakci která by byla (jak psal Hrudík) někdy za tepla, takže červen? červenec? srpen?

tzn. ne buď a nebo, ale megalomansky obojo :c))
pokud se pro megasraz plánuje valná účast ze slovenska, tak by chtělo zjistit KOLIK lidí by od nich přijelo, páč když jsme dělávali srazy my, tak Jihlava byla ideální... pro nás by jihlava taky nemusela být špatná (střed republiky, vysočina), jenže to má chybičku - nikdo z nás to tam nezná :c) takže by průzkum bojem byl nutný

Net.

jozef1974

12.01.2012 21:31:27
ze slovenska typujem 1 a jeste k tomu na Trolu pač Terko mu chybi ve vozovem parku smajl 1 smajl 1

Hrudik

Tak to sem já

12.01.2012 21:34:05
Net. já právě myslel udělat velkej Sraz Povolení není potřeba když budeš v uzavřený soukromý zoně proto sem psal že by to chtělo ofiko polygon abychom se vyhnuly problémům.
Kámoš by mohl dohodit Sedlčany Roklynku
pokukoval sem po Šiklově mlýnu tratě tam sou eventuélní ubytování v peřinách by tam bylo taky to by si každý musel domluvit sám.
Nete: V Jihlavě taky něco je?
Jožko: Ty by si byl jako odtahová služba a čestný Host smajl 44
smajl 7

Netopyr

12.01.2012 21:46:18
jj dyk právě chápu :c) ale říkám nedělat velkej NEBO malej sraz, ale udělat oba :c))

a jestli máš na velkej připravený místo, pak malej můžeme udělat na doupově jak navrhuje VIK a bude to paráda :c)

u jihlavy je vysočina, takže tam určitě něco bude :c) nic tam ale neznam, použil jsem jí jako pomyslnej střed ČR

Net.

Hrudik

Tak to sem já

12.01.2012 21:52:46
Zkusím něco zjistit o tomto místě co by to obnášelo.
www.western.cz/page.php?ide=141

Netopyr

12.01.2012 21:59:58
a jak se tváříš na ten Doupov? (když už jsem se tam VIKovi pozval...)

Net.
PS. myslíš že je rozumné kvůli pár posádkám posouvat místo konání tolik na východ??

Hrudik

Tak to sem já

12.01.2012 22:24:25
Mno jel bych hned jenom mně straší ta darda kilometru na jeden den cca.261 Km jedna cesta

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme