Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Technický koutek / klepání na přední nápravě Nissan Almera N15

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

klepání na přední nápravě Nissan Almera N15
Petr Malý

10.08.2011 16:53:15
Příznivci Almera 1.4 GX N15 z roku 1999, prosím o radu.

Při najetí např. na kostky mi něco klepe na přední nápravě. Nevím zda tyčky stabilisátorů, nebo zda to mohou dělat brzdové třmeny a jejich vedení. Tohle se objevovalo na felicii, kde jsem to vyměnil, koupil jsem větší průměr.Ale u Almery s tím nemám zkušenost. Jsou tam nové kotouče a destičky.Jinak je to super auto, mám ho šest let a pouze olej a co jsem zmínil. Proti feldě to je letadlo.

tom

10.08.2011 17:11:13
Třmeny to občas u Almer dělávají,ale mě to na Almeře dělaly horní uložení tlumičů. To bylo ale spíš takové bouchnutí při propružení třeba když byla propadlá silnice. Ono to ani nemusí být na nápravě. Pokud bude třeba klepat nějaký kabel o kastli,tak se to nese a pak to vypadá různě... smajl 1
Mrkni i na držák výfuku u katu,rád a úspěšně hnije... smajl 7

Brouček

10.08.2011 18:19:36
Dost často to dělaj táhla stabilizátoru.Také jsem je na N15 dával nové.Příčin může být více.Chce se to ohnout pod auto a mrknout.Jestli je to táhlo,je to vidět pouhým okem že jsou ty gumy vymleté.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme