17.10.2013 18:03:15
moc pěkny skoro ti to zavidim
Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.
Naštěstí ne kvůli korozi. Jen prostě španělští soudruzi lehce podcenili váhu rezervy a praskly mi ty mini bodíčky na přepážce zadních dveří. Teď to na hrbech skřípe jako starý pendlovky...
Jestli takhle šidili všechno,tak je to auto max na českou okrsku.
Asi nová šetřící doba.
osadit dveře a je hotovo skoro ještě go zahrádky a trošku přední rám s nášlapy. Nevíte někdo čím natáhnou jakou barvou nerez nášlapy nechtěj se mi leštit byly natažený komaxitem. A ještě bych uvítal nějakej osvědčený recept na namíchání nějaký sračky na dutiny z domácích zdrojů zkoušel sem namíchat T.benzín s vazelínou po vyprchání T.b. zůstane jenom vazelína což by bylo dobrý na protlačení pistolí na rám. Tak šup zapojte mozkovny ať něco vymyslíme Rezistyn a podobné se mi nechce kupovat.
. u nas kluci natirali podvozek a dutiny vyjetym olejem ale ja osobne sem to neskoušel tak nevim.
co se tyka tech sajrajtu na dutiny jeden tipek co to dela tady v okoli to strika do dutin naftu z olejem co nam delal facko tak 10 let a bilo porad jak novi a kamos z prace ma koktu a co mi rikal tak vzdicky pred zimou veme pistol do toho olej a nastrika komplet podvozek prej to chvilu kape ale pak je to prej jak novi tak nevim no co mam skusenosti tak Body je skoda penez nefunguje jak ma ted testuju Dinitrol a zatim to je v poradku tak se uvidi no
ale on ten Dinitrol funguje jen opravu podvozku musis Dinitrolem delat každej rok, jak to predpisuje vyrobce
(vsechny u nas prodany autobusy su strikane ve vyrobě Dinitrolem) .
ale od roku 2009 se uz nesmi použivat kvúli ekologii