Celkem:
členů4409
aut787
témat1374
příspěvků19567

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Tlmič riadenia
Netopyr

26.01.2012 19:21:29
jak moc složitej je to proces tam namontit tu druhou převodku?
nějak mám podezření, že to nebude taková brnkačka :c)))

ta převodka pak funguje jen jako čep, tzn. že jsou převodky spojené jen "vespod" - neztuhne potom hodně řízení?

Net

Neaktivní člen

26.01.2012 20:08:11
nis nestuhne,neboj,normálně ju tam v poho dáš,ty nemáš klimu,to znamená,že je to mnohem jednoduší,než na mém,já měl klimu,a to byl celkem porod,ale Hrudík to zmákl,jsem asistoval,trakže to dopadlo dobře,ale ničeho se neboj,nejsm jedinej,kdo to má a měl,funguje to mnohem ale mnohem lepe,než cokoliv jiného,prostě parada,vše sedělo,jsou tam udělané díry na ramu,takže koupíš jen delší pevnostní šrouby a napasuješ to na díry a je hotovo

Neaktivní člen

26.01.2012 20:11:32
tady to je u Cvancíka na maweriku

vik2

04.04.2013 22:01:33
valel se me jeden v garazi po Nivce, tak jsem ho dneska taky nabastlil. Nejake doladovani jeste bude.
Pocitove mnohem lepsi....

Hrudik

Tak to sem já

04.04.2013 23:35:56
Hoď sem foto prosimte zachycení jak si to potěšil ty smajl 44

vik2

05.04.2013 07:47:25
Na jedné strane klasicky uchycen pasovinama k spojovacce. To je castecne videt na fotografii. Na druhe strane ohnuta pasovina prisroubovana k drzaku stabilizatoru. Ten je sundanej, takze se nabitelo ho takto vyuzit. navic je na dobrem miste.
Fotografie doplnim az je udelam....

Jinak ten tlumic je docela velkej a tip top jsem ho tam nacpal smajl 1

Nejvic jsem si jeho funkce vsiml, kdyz jedu do zatacky a na silnici jsou pricne nerovnosti. To me driv docela tahalo volantem.
Testovaci jizda zatim byla jen jedna, takze se uvidi casem...

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme