pratele kamaradi,soudruzi a soudruzky,tezko neco rikat,sak vite jak,.....DIKY DIKY DIKY.holkam,Honzikovi,vsem zucastnenym,dekuju za marku,holka moje nezbedna uz spinka v krabicce,porad jsem z toho uzasnyho vecera solidne odrovnanej,....nekteri vedi asi i proc...jeste jednou velke diky pratele
Všem organizátoru velké díky osttním díky za bezva večírek a už se na vás těším na jaře.
PS.Domu sem dorazil v pohodě ale pak sem nějak odpadnu a probral sem se až dnes.BYL TO SUPER VEČÍREK kdo nejel prohloupil
mooooc ráda slyším, že jste si to tak užili ani nevíte jak mě to je líto ale holt když zdraví zavelí ani chaoušek s tím nic neudělá o ti víc se budu těšit na nějakou další sejšn na bok
tak to byl mazec ples... lepší ples jsem snad nezažili chtěli bychom se sarykem všem moc poděkovat za super zábavu a pěkně strávený vejkend se super lidičkama.... také chceme poděkovat sluníkoj a beuče za pevné nervy při pořádání a organizací plesíku... a také chceme poděkovat lorrymu a honzíkoj za super muziku... ještě také soudruhoj policajtoj že nás nechtěl zavřít když jsme mu nechtěli ukázat naší občanku...
už se těšíme na další srazík
calibos se sarykem...