Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Společný sraz Mazdy a Nissan clubu

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Společný sraz Mazdy a Nissan clubu
Hrudik

Tak to sem já

21.01.2011 22:19:58
Neříkám za sebe NE a ani ANO koukal sem na fotky a viděl sem tam všeho všudy dvě eSUVéčka takže by to bylo spíš pro vás s těmi nižšími auty ale jestly by byla potřeba pomoc s organizačně nebo pořadatelsky určitě Lokomotiváři rádi pomužou (asi dva nemusím menovat) smajl 10

sluník

21.01.2011 23:25:44
Dopis je to moc pěkný, nicméně v současné době řešit spolupráci na srazech se mi zdá zcestné. Vzhledem k aktivitě na klubu, která je téměř nulová a aktivitě při účasti na plese, která je dá se říci úplně nulová mi nepřijde dobré se hnát do takové akce. Už vidím jak všechno zařídíme, plácneme si na spolupráci a na sraz pojedu já, Beuča, Tom s Maximkou a Alexem a budeme tam lítat jako regulovčíci a řadit auta, případně dohlížet na lidi aby nejezdili ožralý a vesele na srazu Mazda -Nissan vystavíme svá 4 auta oproti třístovce Mazd. No, to bude prezentace Nissanu jak prase. Navíc abych pravdu řekla se mi pro to nechce hnout ani prstem.
Nějak postrádám inspiraci a chuť dělat nějaký další sraz.

Neaktivní člen

22.01.2011 10:46:54
Co se týká dalšího srazu, jsem na tom podobně smajl 12 .
A když jsem dnes ráno otevřela klubovou poštu, zůstala jsem s pusou do kořán a pak se dlouhou dobu smála. Zde je ten důvod:
Dobrý den

Odpovídám v bodech na vaše dotazy.

1)Snažíme se oslovit i jiné kluby, ale u mnohých je problém dostat se vůbec ke kontaktu. Chtěli bychom samozřejmě všechny japonské značky prodávané u nás. Stává se však, že mnozí ani neodpoví. Nejsem si jist zda se obracím na ty správné osoby a předpokládám, že jak se bude spolupráce mezi kluby rozšiřovat, tak se budou zároveň podílet kluby na dalším rozšíření. Rozhodně nabízíme spolupráci na bázi rovnosti či procentuelní spolupráce a to jak v organizaci, tak v nákladech a tržbách.

2) Termín a místo je již jasné. Místo je Meziříčko u Měřína. Úmyslně na Vysočině aby byl sraz uprostřed republiky a účastníci to měli stejně daleko ze všech směrů. Už od loňska je to sraz mezinárodní, neboť přijeli i Poláci a Slováci. Termín je stanoven na jaro, kdy už se všichni těší po zimě na sraz. Letos je to 28.4.-1.5.2011 Vzhledem k tomu, že nejspíš spolupráci se vším všudy do tohoto termínu nestihneme projednat, rozhodli jsme se pozvat vedení klubů a od každého klubu má jedno auto vjezd zdarma, aby jste mohli vidět a posoudit průběh takového srazu. Spolupráci pak můžeme dojednat na místě tak aby příští rok na tomto místě Byl místo Mazdakvasu JAPAN FE ST. Náš klub si myslí, že je to dostatečně férová nabídka.

3) Jde v každém případě o spolupráci, nikoli o pouhou pozvánku. Už podobě pouhého Mazda srazu nám chybí cca 6 pořadatelů a větší bychom již neutáhli ani lidmi ani náklady. Jedná se tedy o sjednané procento spoluúčasti. Vycházíme z toho, že v případě účasti více klubů, by měl být každý přínosem v tom procentu, které si může dovolit. Toto procento by bylo zároveň účetní.

(Současné náklady našeho klubu:

Areál 20.000,-

elektrika 5.000,-

Poháry 6.000,-

Provozní náklady, tisk apod. 5.000,-

Ceny výtězů max.100.000,-

Tombola cca 200.000,-

Od dalších klubů očekáváme podílení se na nákladech, podílení se na pořádání počtem lidí, rozšíření srazu o další soutěže. Náš klub pořádá soutěže:

Slepý slalom

Slalom s rezervou

Hod rezervou

Měření hlasitosti výfuků na profi zařízení

Měření výšky podvozků

Girls tuning – vědomosti dívek

Miss Mazda (Japan Fest) vzhled dívek- anketní soutěž

Nejhezčí auto – anketní soutěž

Vše je k vidění zde

www.mazda-fast.com/stranky/index.html

A o co tedy jde? Každým rokem jsme tento sraz zdokonalovali, až jsme došli do stádia, kdy jsme dosáhli vrcholu ve využití našich možností. Co ale dál? Co s tak dobře rozjetým srazem a jeho Now-how? My jsme se rozhodli nabídnout spolupráci ostatním Japonským klubům.

sluník

22.01.2011 10:57:56
No, tak to je ,,trochu" jiná liga. Myslím, že teda nic pro nás, vzhledem k tomu, že je už problém vylomit z některých členů zálohu na ples. Nedovedu si představit, jak tam přijíždíme s tisícovkou v kapse a nabízíme spolupráci třeba na tombole. smajl 1

tom

22.01.2011 11:33:54
Po přečtení toho dopisu je jasné,že jsou úplně někde jinde finančně a že nemá cenu se do takové akce pouštět. To je čistě můj názor. Myslím,že čísla,co jsou tam uvedena jsou na úrovni rozpočtu Relaxu. Nicméně po sečtení všech nákladů mě není jasné,jak to ta zhruba 80 až 100 aut na fotkách při vjezdném 200Kč Utáhne,respaktive zaplatí. To bych si rád nechal poradit. smajl 44 A začal s tím podnikat. smajl 1
Nevím,zda jsem to dobře sečetl,ale vychází mě 336tis Kč. smajl 9

Santi

22.01.2011 15:12:27
Souhlas, akce není zatím pro náš club..jsou trošku jinde než my.

calibos

22.01.2011 15:29:55
jestli mohu.... tak když jsem viděl ty ceny tak se mě protočili panenky... myslím si že jak píšou ostatní jsou jinde... a hlavně nějak nevidím co by to přineslo klubu...

Hrudik

Tak to sem já

22.01.2011 21:00:07
opravdu trochu jiná liga nechci nic pohřbívat ale myslím si že tím že jsme skončili na starém klubu tak tím skončili i naše akce a stanou se z nich komorní akce pro skalní členy smajl 5

calibos

22.01.2011 21:34:06
hrudíku to si zase nemyslím, že by se staly naše akce komerníma... jen asi chvilku potrvá než se všecko rozběhne... a na sraz bude jezdit 50 a více lidí jak tomu bylo dříve... asi se tomu musí dat chvilku čas... a mít trpělivost a poctivě se o stránky a o celý klub starat....

sluník

07.03.2011 15:56:30
Tohle téma by se asi mohlo smáznout, ne? myslím, že ani do budoucna to není nic pro nás. smajl 1

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

07.03.2011 16:17:50
Což znamená dodělat smazání témat i sem smajl 11

sluník

07.03.2011 19:32:47
Pravdu máš smajl 10

Big T

Si zabííííl!

08.03.2011 09:05:06
Ale je to škoda. Já bych s tím ještě počkal a dal to do pléna na (po) jarním srazu. Nevím přesně jak to vypadá s rozpočty, ale řešit jarní sraz s Mazdou a podzimní sólo by nemuselo bejt uplně mimo mísu (snad). A co si budem povídat, velká akce může bejt zajímavá i pro lidi, kterým se na naše (komrní ovšem zážitky nabité smajl 11 ) srazy moc nechce. Uvidíme jak se bude vyvýjet situace. Mazat téma podle mě netřeba.

sluník

09.03.2011 19:04:52
Bohužel myslím, že na to nebudeme mít nikdy. Srazové poplatky nám většinou nepokryjí ani náklady a Mazda očekává, že se s nimi budeme podílet na všem a na to fakt nemáme. Navíc, jarní sraz je srazem klubovým, už od začátku působnosti klubu, takže pořádat ho s jiným klubem není dobrý, pak už to není sraz klubový.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme