19.02.2012 10:17:14
Je to pravda,protože tam kde při jízdě končí elektronika,tak většinou začíná příkop.
A pokud po vypnutí systému stabilizace už ani sporťáky neumí na mokru zatočit,tak to je smutné.
Protože většina lidí si za volantem vůbec nepřipustí,že těmi borci za volantem nejsou oni,ale nějací švábi v compu.
A podle toho to hlavně na zasněžené dálnici vypadá.
A pokud po vypnutí systému stabilizace už ani sporťáky neumí na mokru zatočit,tak to je smutné.
Protože většina lidí si za volantem vůbec nepřipustí,že těmi borci za volantem nejsou oni,ale nějací švábi v compu.
A podle toho to hlavně na zasněžené dálnici vypadá.

na náledí napomuže ani ABS ko tak to je mazec no , autoškola čim dal dražší ale nic za to , krom toho že to na suchu ještě brzdnou drahu prodlužuje no, jojo vletim dozatačky a blika namě ESP hej sem borec že jsem to uplne v poho projel , to mě nejvíc dostává , dokad si to každej nevyzkouši v aute bez pomocných sistemu tak prostě neví co ma jak delat a tak , sam jsem si to vyzkousel a i takový stylem že v mikře se rozsvítila kontorka ABS a kdyby to mluvilo tak by to řeklo tak na tohle už kašlu a dělej si co chceš 
, jo to abs je dobrá věc , ja se na nej nespolehám ale třeba při jizde z kopce na klouzavým podkladu kde hrozí uklouznutí kolej je hodně dobrý , to pak člvek nemusí jak blazen furt slapat a povolovat , pač ve chvili kdy se z kopce klouznou kola tak je to v prdeli , ve čtvrtek se to potvrdilo 
jak píšete všechny tyhle systémy sou k ničemu mněl sem zkušenost s pučeným Touranem který tyhle fikundace měl a můžu říct na rovinu je to úplně na H.... člověk ztrácí kontakt s povrchem a nepozná že je namrzlo nebo kluzko. Nechápu co na těchhle systémech přispívá k bezpečnosti na silnici
holt vyděl bych v tom spíš lobink automobilek nežli bezpečí