Celkem:
členů4450
aut789
témat1375
příspěvků19568

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Můžou měřit ? :)

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Můžou měřit ? :)
aumirek

03.05.2011 23:27:39
no ač jsem pro velice tvrdě trestat chlast tak ta hranice 0,3 promile není zas tak moc a navíc i trest za ni by měl bejt jinej jako za 2 promile.A měštáky sice nemusím no konec koncu ani státni policii ale když se bude více měřit a více trestat tak mi to zase nevadí.Ale zase je rozdíl jedeš li na 50 tce 55 nebo 100.No a aby před radarem musela bejt značka mi připadne trošku nelogické.To už by tě měli zastavit a upozornit že o 500 metru dále měřej.

zdeno

04.05.2011 03:05:09
0,3 promile normální posrazový stav ve dvě odpoledne v neděli. smajl 29

kajencik

banán

04.05.2011 10:35:49
no hlavně takovéto malé hodnoty může člověk někdy mít aniž by pil alkohol - různé léky apod, nehledě k tomu že je to prakticky neměřitelné těmi přístroji co na to maj. Já myslím že kamera která automaticky změří rychlost má svůj smysl například před školou, aktivovaná v době kdy tam můžou chodit děti, ale kolik takových kamer nebo i těch cedulí co ukazují rychlost je u školy? Všechno většinou na začátku obce kde každý ještě dobržďuje a kde nemůže absolutně nikoho ohrozit. Viz. také tyto velikonoce - policejní akce jako kráva po celé zemi a zemřelo 8 lidí nebo kolik, takže i kdyby v terénu vůbec nebyli, výsledek je se současným přístupem stejný.

aumirek

04.05.2011 14:39:02
ono ty akce jako kráva to je problematické i když nasaděj všechny poldy tak kolik cest obsaděj a kolik jich bude bez měření a to je jedna věc druhá že většinu těch měření řidiči ví nebot je někdo upozorní a pod takže jedou jak prase a přes měření spomalej.A ty automatické kamery to jsou vyhozené peníze pokud bude platit osoba blízká.Skrátka pokut někdo chce jet jak hovado a navíc má postavení a peníze nic mu v tom nezabráni.Viz ten poslední pirát jak vybrždoval a zavinil havárku.Ačkoliv všichni ví že to provedl tak dokázat mu to nelze a navíc ještě mu zaplatíme odškodnění

tom

04.05.2011 18:28:13
Spíše je problém v tom,aby to nevedlo k uplácení a sporům u soudu.
Jako,že neměl dotyčný O,4 ale jen 0,29.... smajl 1
Připadá mi to zase trochu polovičatý.. smajl 5

aumirek

04.05.2011 20:25:18
uplácet se dá vždy i 3 promile ono udělat dobrej zákon aby byl fárovej za všech okolnosti a nedal se obejit je asi nemožné a v česku teda určitě

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

01.06.2011 09:53:25
Já jsem nad tím přemýšlel. Klidně bych je nechal vybírat ... I když jsou to jen zedníci s bouchačkama ... Ale jízda na červenou se mi zdá jako vážný přestupek ...

aumirek

01.06.2011 12:59:07
puczmeloun tak to máš sakra pravdu nehledě na to že ta ženská si s dodržováním pravidel evidentně hlavu neláme když už je vybodovaná zajímavé by bylo vědět za co možná zase pro jízdu na červenou.A jak říkám svatej nejsu nedodržuji vše stoprocentně policajty ani státni ani obecní moc nemusím přesto musím uznat pokud by tu nebyli na cestě by to byli jatka

Hrudik

Tak to sem já

01.06.2011 19:21:09
dal bych omezovače do aut jako povinost a měšťáky bych poslal pokutovat pejskaře což maj dělat a nedělaj strkaj nos do toho počem jim je kulový a s arogancí suplujou státní polici zedníci p.....ý

Brouček

01.06.2011 20:05:45
Oni totiž ti zedníci v uniformách sežerou dost peněz a ty potom chyběj stáťákům.Policajti být musí,jinak by tu byl fakt masakr ale měšťáci maj stát u škol,v parcích a podobně.A ne se srát do řemesla státní policii.A jednou mi řekl jeden docent, že problémy má ten,kdo si je dělá.A když se nad tím člověk zamyslí,něco na tom bude.Měšťáky neuznávám,státní policii ano.

aumirek

01.06.2011 20:23:14
brouček mužu souhlasit nebo nemusím přesto jsi řekl jednu hloupost.Poněvadž měštáci neseberou státní policii ani haléř.Už z názvu víš kdo je platí.A jelikož těch státnich není tak moc tak ty měštáci pokud dělaj užitečnou práci a nemachrují tak jsou také potřeba.
Ps ale je pravda že by každá ta složka měla dělat trošku jinou práci

Brouček

01.06.2011 20:27:46
Jenže ty prachy někdo dává městu a město někomu.Na začátku je pořád stát,teda já,Ty a ostatní.Proto bych měšťáky postavil k přechodům,školám,zastávkám,do parků a potom dělají to,co je v jejich názvu.Do provozu na komunikacích ať se neserou.

Hrudik

Tak to sem já

01.06.2011 20:34:35
Brouček jedině souhlas prototo byla městská stvořena a né aby suplovali státní i kdyby peníze nešli přímo od státu tak dou z obecních rozpočtů a můžou být vynaloženy na jiné věci dalako užitečnější

Brouček

01.06.2011 20:38:10
Hrudík: smajl 44 Tak.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme