Celkem:
členů4409
aut787
témat1374
příspěvků19567

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Technický koutek / 3D REAL mapy v Navigaci

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

3D REAL mapy v Navigaci
Horal

v akci

18.08.2011 22:45:35
Hrudík:

jedině tak pod kolo "žabožrouta" smajl 1 Ta malá placička určitě ty dvě tuny neudrží,kor když tam máš pořádný bačkory smajl 44 smajl 1 smajl 7

Hrudik

Tak to sem já

22.12.2011 22:51:21
Tak zkusím malinko info o této navigaci
Od Srpna sem podle ní najezdil již několik set kilomtrů a mohu jenom říct že jsem sní spokojen při prvním spuštění se objeví na displeji mnoho funkcí od Přehrávače videa (umí AVI) Flesh player, E-book, kalkulačku, převody jednotek, systémové info, hry, prohlížeč Jpg., hudební přehrávač, ale také FM transmitr a přímého vstupu do systému Win 6 no prostě mnoho funkcí které ani nevyužijeme a když tak málo osobně z 90% využívám video player a hudební přehrávač.Po spuštění samotné navigace mně překvapuje jak rychle dokáže vyhledat GPS signál
krom toho oceňuji položku Sledování cesty kde se ukládají veškeré trasy ať již jízdy dle navigace tak i při samotném spuštění navigace.
Zobrazuje se zde detaily cesty jako kilometry rychlost doba jízdy a stání ale nechá se zde vyvolat i profil převýšení a profil rychlosti v podobě tachografu ale také zelené info které obsahuje po zadání spotřeby a ceny PHM také výpočet nákladů na danou trasu. přidávám pár fotek a koho bude co zajímat rád odpovím.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme