Říká,ale to je tak nekonkretní pojem,že to vlastně nic neříká o tom,co tam bylo špatné.Jinak by to měla být minimálně výměna ložisek a uhlíků. To bude asi bohovský servis.Nicméně u nás v Pardubicích jsou ve Škodovce podobní borci.
Tak repas je,že vyměnili ložiska a uhlíky.Možná i cívku(selenoid)byla li v háji.Ložiska a uhlíky vychází tak na 1.600 korun a jestli k tomu byla i ta cívka,tak by to bylo tak o 500 až 600 víc.Jinak nový starter stojí kolem 7 000,- korun.(jak na které auto)
Tak já zaplatila 1000, už jsem zmatená. Tak a to tam stál skoro dva týdny
Uvidím zítra, budu chytřejší a napíšu jak jsou ostravaci šikovní
Jen jestli bych si neměla koupit tramvajenku
Při zjišťování této závady zkus následující .
1. rožni světla, a podívej se jestli svítí .
2. při zařazeném P na předloze , a sešlápnuté brzdě zkus startovat Startuje ??? Zhasínají světla ??
Automatická převodovka , vyžaduje mít při startu sešláplou brzdu .Na pedálu brzdy je spínač,který po sešlápnutí pustí teprve elektriku do startéru. Může se jednat o závadu spínače . Pokud nesvítí světla, je potřeba řešit problém akumulátoru
hezký den všem
posílám rozluštění hádanky včerejšího opětovného výpadku - prosím raději nekometovat měla jsem povolený kontakt u baterky, tedy jsem opravdu při reklamaci v servisu zazářila
Alespoň,že tak.
Honzo,mám taky automat. Startuji samozřejmě se sešlápnutou brzdou,ale nikdy jsem nepřemýšlel nad tím,proč..... Takže i pro mě nové info.