Takže je to tenhle hajzlík. Cenovka je 150kč v nissanu, ale není na skladě v holandsku. Takže stejná situace jak s písty na murano. By mě zajímalo co budu mít dřív
Takže trubka vyměněna GT jezdí ... a topí ne za 10minut jízdy ale už za necelých 5. neuvěřitelné. To neumí ani QQ
Jinak se mi nezdá že by ručička ukazoval správnou teplotu - cca 2hodinová jízda z Bn - HK a ručička teploměru byla na viz foto. Většinou býva vejš
Včera přes den se mi dostala na normální uroven. dneska to otestuji cestou do pHy. Co to může dělat ? nový termostat, nebo ty mrazy ? a neodělám motor, když je "podchlazen" ?
to jo ,většina ukazuje nad pulku, ale u nissanu je to asi jinak ,měl sem SUNNY.PRIMERU mam PATROLA a JUKA a ani jeden neukazoval a ani neukazuje ani do pulky tak myslim že by to byla blba nahoda.
A treba když sem naložil Primere a rucička stoupla k pulce tak se zapli ventilatory a taky na Patrolu spina viskospojku jeste pred pulkou,a s tou viskospojkou sem to videl i u Hrudika na Terranu ze se zepla driv než ručka byla v pulce.