A na kolik Vás vyšli ty řetězy chlapy? Já kupoval řetězy v létě našel jsem je na netu v akci a musim říct že jsem byl dost překvapen když mi přišli poštou, myslel jsem že mi tam dali cihly páč to mělo 15kg. Tím se rozmáchnout tak maj i jiný a dost účelný využití
ale ještě jsem je nepoužil zaplať pámbůh....
Mám možnost srovnat Nissan Terrano a Ford Ranger (služební) a co se týče jízdy v terénu tak Nissan jede jak tank pořád a oproti Rangeru se chová předvídatelněji. Ranger je hodně lehký na ,,zadek" něco jako žigulík hodit na korbu 4pytle cementu tak by to hodně pomohlo. Ještě bych Fordu vytknul vyřazování 4x4 ze 4h na 2h vyřadíme pákou a pak jej musíme ještě vypnout tlačítkem na palubce
Jinak Ford má robustnější vzhled ale co se týče plechařiny je to papír
COWBOY: Ty jo, tvoje řetězy jsou skoro stejně těžký jako moje auto.
Neaktivní člen
05.12.2010 09:30:29
Moji milí,Cowboju,ten ford je neskutečnej pekááč !!!!!!! mati dělá na policejní chatě a tohle auto tam maji jako vozidlo a mohu z klidem hovořit,že je to šrot jako cip !!! žere to trávu kolem cesty a nemohu se s tím vždy v terénu domluvit ! takže hujda jako cip,navíc to nesedáí ani na cestě ! a to tam jsou kola cestáky ! a .... no už raději nic ! kdo umí jezdit,nepotřebuje řetězy
Turbik: Dávám ti za pravdu že ten Ford se nedá srovnat s našima Terranama. Spotřebu u služebáku neřešim ale je hrubo nad deset litrů.
Myslím že všichni tady vime co je Ford zač a proto jsme na stránkách Nissanu. Jen jsem se snažil dát dohromady nějaké postřehy o těchto autech.
Jistě kdo umí jezdit ve sněhu a má kvalitní zimní pneumatiky a nejezí jinde než po městě nebo po okreskách tak řetězy asi nepotřebuje ale neřikejte že jste si nikdy nepovzdychli že by se Vám hodili?
To je pravda že když to člověk položí na břicho tak ti nepomůže nic jiného než lopata To není jak u Lande Roveru kdy stačí vypustit měchy udusat sníh a pak si to zase zvednout....
to jako jeden Ks na kolo 3800 kč ?? se posrali asi v kině,to vemu svářečku,hrudíka pod pažu a od večera do rána mám auto obuté na TurboHrudiko řetězech