27.09.2010 16:01:03

Zdravim a chci se zeptat,co by to mohlo být,jestli je třeba nechat seřídit čerpadlo nebo vstřiky,nebo obojí.Když je to studený tak to nedělá nic,až když se auto ohřeje tak to docela kouří,černý kouř ne modrý,tak jsem si myslel,že by tam mohlo jít hodně paliva,taky to žere cca 9 na dálku a jinak tak 12 litrů.Díky za rady a doporučení

No nevím,ale jestli ti to tahá dobře,tak bych to osobně nechal,mě to teda ted na 31 žere místo 9 až 10 litrů na 100km tak 13 litru jako prd,ale zase tomu muším šlapat,no jinak mi to moje terrko také dosti hulí,nejvíc když se to začíná dusit a já tomu přeřadím a šlápnu na krk,to je pak zamnou dýmu jako z lokomotivy ale jinak když tomu šlapu fest tak to hulí také dobře,ale to si myslím že to je jednině dobře,navíc ty musíš vědět co se týče motoru jak na kamionu tak tady,na kamionu na Euro 3 to taky hulí jako svině !! tak já to beru u terrka také tak,horší kdyby to nehulilo

Kolik to má najeto? Spotřeba 9 když to nehoníš je akorát. Já mám nejeto 88 tis a mě to teda hulí jen když se to dusí do kopce s vozejkem jinak ne.

Zdar,tak jestli vám to hulí,tak to každopádně neni normální,jestli máte originálně nastavené čerpadlo.Jestli máte přidáno na naftě aby to víc jelo,tak to samozřejmě bude kouřit.A jak píše Turbík,tak jsem to vzal podle těch náklaďáků.Takže asi před týdnem jsem vzal vstřiky,vyměnil jsem je a odskoušel(106-112 bar) namontoval a rázem bylo po kouření,samozřejmě ne úplně,ale i na 31/10,50 R15 jsem se dostal na spotřebu na dálku okolo 8 litrů.Do práce to mám asi 12,5 km,takže to týdně dělá cca 125 km,to spolkne tak 11 litrů,tekže na kratší vzdálenosti.A najeto?260 tisíc a pořád tahá.Je teda horší turbo,budu muset nechat udělat.

No tak vstřiky ANO,ale jinak mám najeto cca 110 tisíc,přesně nevím,jkdyž jsem to koupil tak mělo najeto 82 a odešel mi počítač,takže ted mám najeto 17 tisíc ale v tahu když to hulí tak jako mě,to co jsem napsal,začne se to dusit a on si zahulí,takže všechno OK !

mně teda nehulí ale zase tahá tak nevím

Zdravím všechny, koukal jsem když jedu a vytočim motor kolem 3tis. tak to začne taky kouřit (černě) ale když držim stálou rychlost na dálnici těch 120 tak nic a jak přidám tak začne čadit ale jede to jak z praku. Má najeto 210tis. Myslíte, že by to byly vstřiky nebo špatné nastavení čerpadla? Jeden odborník mi řekl, že je to turbo a že mi pracuje na 60-70procent?
zdroj: Internet