Celkem:
členů4408
aut787
témat1374
příspěvků19567

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Délka platnosti neaktivního účtu

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Délka platnosti neaktivního účtu
puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

13.10.2011 10:56:00
2Beuča: Čas bych si našel, ale na některé složitější věci mi to musí myslet. Což prostě občas nejde. Tohle není práce u pásu ....

2Sluník: Nechci se nějak extra hádat, ale nevytahoval bych tady skutečnosti že mi mamka "utírá prdel" i v 26 letech a Tobě se nedaří najít pořádnou práci. Co se týče Tvé "nereakce". nebyla to kritika, ale jen jsem podotknul, že si se vyjádřila jako jediná. Ale v tu dobu si v jiných diskuzích zde na klubu reagovala a na FCBK si byla taky (viz sraz). To je asi to co psal a myslel Tom, aktivita jen někde a někdy. a ohledně santiho. do moderátorů nepříspívá už delší dobu. znechucením, neb jeho rady a náznak pomoci jsou vámy brány jako kritika vaší (ty a beuča) činnosti. jinak do normální diskuze přispěje.
Jen dodám, že Tě asi pěkne vytočil ta má poznámka na Tvou "nereakci" ale k ostatnímu co jsem sepsal ses nějak nevyjádřila.

2Tom: je vidět jak psychologie funguje. Ale zasebe můžu odpřísahnout, že já sem s webem nic nedělal ... :/ asi bude opravdu chyba na hostingu.

A ted ty slibené statistiky. Ke statistikám přijmutí zpráv ohledně srazu se nikdo nevyjádřil. Snad se to podaří aspon zde

Data od 1.8.2011
nick | příspěvků v sekci moderátoři | příspěvky na klubu | celkem

Puczmeloun | 22x | 55x | 77x
Sluník | 28x | 14x | 42x
Honza | 4x | 6x | 10x
Tom | 18x | 93x | 111x
Santi | 2x | 9x | 11x
Calibos | 12x | 0x | 12x
Hrudik | 7x | 83x | 91x
BigT | 9x | 29x | 38x
Beuča | 27x | 26x | 53x
Jožka | 8x | 36x | 44x
Saryk | 1x | 0x | 1x

sluník

13.10.2011 11:17:53
No comment, je zajímavé, že máme brát ohledy na tebe, ale na ostatní už je netřeba brát.Takže, tím to tě žádám o smazání z klubu.

edit: veškeré věci týkající se klubu co u sebe mám předám Beuče.

Neaktivní člen

13.10.2011 15:59:38
No výborně, to se nám to tady krásně rozjelo, to je co říct.

Vojto, nechápu, proč urážíš a ponižuješ ostatní. Myslíš, že když mám práci takovou, jakou mám, že si můžu dovolit spoustu věcí a jsem méněcenná? A to samý se Sluníkem, chtěl si říct, že není schopna najít si pořádnou práci či co? A proč bysme nemohly uvést důvody, proč nepíšeme na klub, když se to tu řeší? Ty si myslíš, že jsi něco víc?

Píšeš o aktivitě na fb a příspěvkách jinde. Nevím, ale zrovna Ty máš komu co vyčítat. A když Ti včera napíšu, že nemám chut a důvod chodit na klub, měl by ses zamyslet nad tím proč, a ne vyčítat, jestli byl někdo na fb celý den bo hodinu nebo vůbec. Po tom Ti může být úplný hovno, nehledě na to, že od Tebe to sedí. Kolik proflákanýho času si mohl strávit prací na klubu? V tuto chvíli mám pocit, že to, jak si psal ve výše zmíněném příspěvku, že Ti to občas nemyslí bylo, když si psal svůj dopolední příspěvek.

Nevím,z čeho je Santi znechucen,ale myslím,že se to tu vše dostává do kolejí, kdy si můžeš santiho vrátit do moderátorů a dělat si klub sami. Protože když vidim, co se tu vytahuje, že nemáš ani trochu úcty a soudnosti, to si pak běž s takovýma řečma do patřičných míst.

To, že jsme z klubu nechtěli udělat továrnu na prachy je asi zapomenutý, spíš mi to přijde jako boj o první místo na výsluní a je mi z toho špatně. Hlavně, aby byl Vojta důležitej. A on nic, hlavně naházet špínu na ostatní.

Jak můžeš říct, že nereagujeme na Tvoje příspěvky v moderátorech??? Vždycky, opakuji VŽDYCKY, když se něco děje, proběhne nějaká změna, či něco nefunguje, tak si voláme. Bud my dva spolu, bo se Sluníkem, nevím, jak je to s Tomem. Když mluvíme spolu, bud to konzultuji se Sluníkem a máš zpětnou vazbu po TELEFONU, bo to hned sluníkovi oznámím, zavolám a DOMLUVÍME SE, co dál a pak si zase TELEFONUJEME!!! V případě, že voláš a mluvíš se Sluníkem, funguje to ostatně vždycky stejně. Takže ty reakce máš, ne že ne. A když máš problém s tím, že to nemáš písemně na klubu, tak nám to nemáš telefonovat.

Sluník chce smazat z klubu. Já jenom upozornuji, že já srazy sama dělat nebudu. Ne, že by tu nebyli jiný lidi, ale nebudu sama bez sluníka. Jak s Andělem na horách vám dám vědět, až se s ní domluvím.

p.s. jestli jsem opomněla na něco reagovat, omlouvám se. Třeba to ještě napravím. Ted se chystám na fb....

Alexxx

13.10.2011 17:25:10
Tyjo teď jsem dal odeslat a jen se mi reloadovala stránka odpovedi smajl 1

Psal jsem že FAQ dodelám až dostanu pokyn ze je vse tak nejak ustaleno aby se to porád a porád dokola neprepisovalo smajl 10

A o hostingu nevim jak chodí , dlouho jsem nic neresil , žádná služba není svatá, ale jestli existuje něco váhodnějšího jak z hlediska možností a kvality služeb a nebo i jen cenou , proč ne proč to nezkusit . smajl 10

K ostatnímu se vyjadřovat nebudu , nejak mě zrovan nic nenapadá jak bych měl reagovat smajl 10

puczmeloun

13.10.2011 18:18:50
2Beuča: Rozhodně nechci nikoho urážet ani ponižovat. Jestli to tak bylo pochopeno tak to se omlouvám, ale opravdu jsem to tak nemyslel.

Nechci řikat o někom že je ménecenný ani neshopný. To jak jsem psal Sluníkovi nebylo bráno jako její neschopnost, ale tak že má smůlu za poslední rok a půl na zaměstnavatele. Kdybych ji chtel neco takoveho rici tak ji to reknu mezi 4ma ocima a ne verejne. To ze reagovala az po 5 dnech tak, opakuji, to nemela byt kritika, ale "pochvala" ze se apson nekdo vyjadril. a je mi jedno ze je celej den na fcbk nebo co dela. Ale at potom nepise, ze (kdyz muj text pochopi jako kritiku), ze nema cas na to reagovat, kdyz do diskuze na klubu reagovala. mozna jen slovickarim, mozna sme se dotoho vsichni zamotali. mozna jenom ja

Santiho jen odradilo to, že když se snažil navrhnout nápady (viz akce s plesem) bylo mu to "omláceno" o hlavu a vy ste si to vzali jako svoji kritiku. Ani neveděl že 70% veci ktere napsal, jste už dávno zrealizovali. ale nebylo echo na klubu. mam ten dojem ze si rikala "ze nemas povinnost kazdymu vsechno hlasit" Tohle uz rozebirat nebudu uz je to uzavreny.

Ohledne vytahovani atd. ja jsem jen reagoval na reakci slunika. Ano, to co napsal slunik me taky mohlo vzit, ale to uz nikdo neresi.

A co se tyce reakci. ano volame si, ale je dobre obcas po necem uspesnem vlozit nejake echo ci reakci. ja se apson snazim pokud udelam nejakou zmenu informovat o tom, nebo si to aspon myslim, jak vas telefonicky a zde do diskuze. ted to neberte tak ze chci za kazdou zmenou co provedu napsat "ty jsi tak uzasny bez tebe by to vubec neslo" ale jde mi o to aby mel kazdy moznost vedet co se stalo, upravilo a zareagovat na to.

Továrnu na prachy z toho nikdo nikdy nechtěl mít, ale každý, aspon dle meho nazoru, chtel aby to apson fungovalo samo. abychom to neplatili ze sveho ...

a muj proflakany cas ? ano je to proflakany cas, ale proto abych mohl neco (nejen) na klubu delat tak potrebuji aby mi to myslelo (hlavne u programovani ne "grafickeho upravovani"). coz se v mnoha pripadech nedeje a nemam na to potrebnou koncentraci. soustredenost = 0. nechci se obhajovat, ale je to tak.

2Slunik: Ja jsem nikde nerikal ze na me mate brat ohledy. Jen jsem psal ze k tomu potrebuji cas a aby mi to v danou chvili mizelo

2Honza: o FAQu nevím že se čeka na pokyn. a hosting ... ten už neřeším, zkusím to provizorně hodit k sobě na hosting, jestli se to projeví. a pak kdyžtak uděláme kroky.

No vzhledem k tomu že se tady opět "hadame" jen já, beuča, sluník a tom (dnes napsal i alexxx) nevím jestli to má cenu řešit zde nebo si to vyrikat u stolu. Pripadne co udelat s "dalsimi moderatory"

Připadně když si to čtu, jak jsem dulezitej, ze jsem neco vic, ze na vsechno seru, mam to solidne v pici, chci z toho mit dojnou kravu atd. jestli nebude chyba ve me. Klidne vam to vsechno predam a budu jen "clenem" (nekdo to tu uz taky kdysi zminoval)
P.S. Nejsem uražen smajl 8

tom

13.10.2011 19:04:50
Sakra,jeden odejde,druhý to předá,třetí to nebude dělat bez prvního,ostatní na to serou a jsou v ilegalitě,a na Facehnusu jsou tři kluby nebo kolik. Asi jsem se zbláznil,nebo jsem letadlo. smajl 12 Bylo to ode mne myšleno,jako konstruktivní diskuze k nečinnosti členů,a koukám,že je to hromadné odhlašování a předávání funkcí.... Činní se pohádali a nečinní se smějí..... SUPER.

jozef1974

15.10.2011 20:27:05
tak nazdar, par dni sem byl pric, a nestiham se divit,kurna ,abyste nerekli tak ja k tomu nemam co ,mne mrzi ze se zerem mezi sebou. nemyslim ze tady nikdo nic nedela,kazdy dela co muze a kdy muze spis si myslim ze tady vazne komunikace smajl 5 . Promite mi ze pisu jen k tomu k cemu chci a nac mam chut reagovat, prominte ze ste moji vsichni velmi dobry pratele a ze vas mam vsechny velmi rad, prominte ze kazdy svuj volny cas travim pokud mozno s vami, taky mi prominte moji cestinu a pravopis.
dekuju

tom

16.10.2011 12:32:50
No Jožko,naše slovenština není také nic moc.... smajl 7 Jinak podle délky předchozích přispěvků soudím,že komunikace je dost dobrá,jen pochopení toho,co ten druhý právě myslel je v pr.... smajl 44
Buď je to tím,že se moc známe,nebo tím,že se vůbec neznáme.... No to je pěkná blbost... Ale nechám ji tu. Třeba si to jednou někdo napíše. smajl 1
Mě osobně šlo o to,aby lidé jímž leží chod clubu na srdci udělali třeba to,že si přečtou někde zajímavý článek z motorismu,aby ho dali sem,a né na Fb.
Aby ti co sem ještě chodí věděli,že když odešlou příspěvek,tak se jim uloží.
Aby i když to čtrnáct dní nefunguje,věděli,že se pracuje na odstranění.
Aby moderátoři,kteří sem nechodí,nebo chodí,ale nechtějí psát,sami řekli - Přátelé nemám čas nebo chuť se zabývat clubem.

Vše jsem směřoval k tomu,aby platící členové věděli,že jejich peníze nejsou vyhozené do kanálu.
Vše jsem směřoval k založení Občanského sdružení. A to asi všichni pochopí není o tom,že to tu potáhnou jen někteří a ostatní to budou v tichosti kritizovat.
Opravdu jsem nečekal,že se to sveze na totální nepochopení a rozhádání lidí kolem.
Nicméně je to DISKUZE. A to uzavřená pár lidem. Takže pro mne osobně je lepší se dohadovat,než mlčet. Pomíjím vystupování z klubu a předávání stránek.
Vojta asi teď i sám uzná,že až po této diskuzi zase poněkud zvýšil svojí aktivitu a je zde skutečně vidět.
Takže alespoň tohle je pozitivní na celé věci.
Myslím si,že už jsme skutečně jako jedna rodina,a tak se prostě občas neschodneme.
A to i proto,že ač se nám to líbí,nebo ne,jsou zde i generační rozdíly... Takže i z toho můžou plynout určité nesrovnalosti v názorech.
To jen na vysvětlenou,co jsem já stařík původně myslel.
PS: Jestli se mi to Vojto neodešle,zemřeš smrtí Bongo Bongo.
smajl 7

tom

16.10.2011 12:34:48
Odeslalo,poprava se odkládá. smajl 44

Neaktivní člen

16.10.2011 12:43:54
Ty jo, takovej mejdan smajl 1 tady. No já si myslim, že dokud se ještě nepereme, tak je to cajk smajl 7 . Ovšem někdo by si měl vidět do pusy (nebo spíš na prsty), a než něco sem vymastí, měl by přemýšlet. A když už ani to, tak aspoň svý chyby napravovat smajl 44 . Ale když to nejde, no tak to holt pak se není co divit, že chce někdo smazat, nepřispívat atd...
Vojta asi vážně vždycky potřebuje pořádnej průvan, aby začly některý věci fungovat, takže až tu bude zase za půl roku mrtvo, tak se zhádáme a ono se to zase oživí. I když si nejsem jistá, že je to to správný řešení.

MMT: co s tou schůzí??? Ať se zhádáme z očí do očí? smajl 1 smajl 7

tom

16.10.2011 12:54:26
Já bych se sešel před Mikulášskou tam na místě. Třeba o dvě hoďky dříve. To bohatě stačí.

jozef1974

16.10.2011 13:16:01
ja budu mozna na mikulaske akci o den drive (snad se Beuci podari vybavit prodlozeny pobyt),tak sem za abychom tam tyhle nalezitosti probrali

Neaktivní člen

16.10.2011 14:18:50
jj, psala jsem mu. Ovšem - chcete o den dřív, i když nebude sníh smajl 10 ? Páč sníh teda fakt nebude smajl 29

puczmeloun

16.10.2011 18:33:10
No napsali si to hezky Tome. Přesně to vystihuje situaci.

Jinak průvan asi potřebuju, ale zase takových změn jsem tady nedělal. Jediný "větší zasah" byly příspěvky. To ostaní byla spíš metoda pokus-omyl, bo jsem nevděl kde je problém. Snad jsem ho už odhalil smajl 11

a co se týče schůze, klidně mikuláš smajl 8 2 hodky predem, nebo klidně den dopředu smajl 11

tom

16.10.2011 18:42:20
Jen chci aby vše probíhalo na úrovni profesionality. A ta je pro mě poněkud výše nastavená. Bohužel,a nebo bohu dík..... Jak to kdo chápe.... Nejsem schopen akceptovat lajdáctví a to v jakémkoliv smyslu. Tak to prostě je. Jinak ať si Os založí,kdo chce. Ta možnost tu je..... smajl 1 Jenže co dál...????
Jak je to s tou možností schúze před Mikulášskou??? Je to akceptovatelné? Tedy ani nevím,koho se ptát. Schází tu velitel.... smajl 1

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme