Nemám s tím problém, broučku, ale nechtěly jste na jarní sraz udělat plakát z tý společný fotky u Juke-R? (psal jsem v sekci pro OS jestli vůbec ty fotky máme). Jinak, i když vím že to vypadá trochu narcisticky a rozhodně to není myšlený zle vůči Honzovi, ale zkus si ty dva návrhy vytisknout na A4 a dej si je vedle sebe.... Asi mám jiný estetický cítění.

To za prvý. Za druhý děvčata (teď naprosto objektivně), myslím, že vás trochu začíná tlačit čas a ten můj je v podstatě hotovej. Jsem schopnej ho v pondělí (nejpozději) připravit pro další zpracování, pokud budu mít ty věci po kterejch jsem se ptal. To je nepochybně možný i u toho žlutýho, ale jestli to za dva měsíce došlo do této verze, tak nevím. Jak jsem psal níž, neangažoval jsem se v tom proto, protože jsem měl za to, že je to vošéfovaný a překvapilo mě, když Tom tady vyvěsil tu rozpracovanou verzi. Chápu, že máme všichni něco (a že jsem měl poslední dobou hodně "veselo"), ale měl jsem jenom obavu, aby se plakáty netiskly tejden před srazem. Touhle dobou už pokud vím měly viset u sponzorů, nebo se mýlím? Trošku mě mrzí, že když se něco nestíhá, že si to necháš na zádech. Je tu spousta lidí, kteří ti rádi s kdečím pomůžou. Budu ti Beučo držet palce a nepochybuju, že se to nějak zvládne, ale měla bys to mnohem jednodušší, kdybys to rozhodila na víc lidí. Good luck. jinak už se těšim na panáka i kdyby to bylo bez plakátu.
P.S. Ještě jsem se chtěl zeptat, jak to nakonec dopadlo s rozesláním kontaktů na nisasn-club event. info o tomhle srazu zákazníkům registrovanejm na stránkách nissanu. Vím, že se diskutovala i tahle forma spolupráce. Z toho sešlo, Beučo? Omlouvám se, jestli jste již spolupráci s nissan CE řešili, ale byl jsem poslední dobou fakt trochu "hlavou jinde".