Tak ten je památeční. Jinak z vlastní zkušenosti cca 10let zpět mají pohonné hmoty asi lepší nez my,protože když jsme tam jezdili v zimě nafťákem,tak ani při teplotách okolo -36 jsme neřešili aditiva (naše byla stejně ve flašce zamrzlá) ani zamrzlou naftu. A na benzín letěla Tatra 613 , 230 jako prd.
oni neměli ten benzin ani lepši nebo horší prostě jinej a jejich auta jela lepši na jejich benzin než na náš.Na ruskej benzin bylo dobré trošku jinej předstih.A ten jejich měl těch 100 oktanu ale oktany nejsou vše třebas takovej líh má mnohem víc jak 100 oktanu.A ta nafta to byla nutnost poněvadž tam měli mnohem větší zimu.Mimochodem i tu zimu měli jinou třebas 40 stupnu a nebyla ti taková zima jako u nás při 20.A s tou naftou ještě tak třebas za komoušu zamrzlá nafta byl neznámej pojem to až ted u těch novodobejch zlatokopu.
Jo,je to tak.Já od nich kupoval i uhlí.Dodnes topím v litinových radiátorech koupených od rusáků.Tenkrát byla jiná doba,Ale odbíháme tu od původního tématu.I když mám od nich sady závitníků i oček.A je to fakt kvalitní vercak.
No svého času stál dosti,protože jich na trhu moc nebylo a kvalitní se dal objednat právě z toho Conradu.Kolik stál,nevím protože si ho objednával táta a ten už mi to bohužel neřekne.Ale tuším že tenkrát se ta cena pohybovala kolem 500 až 800 korun.