Horal:Chyba.Mám ho před sebou zde v pokoji a jeho označení je C 4328.Je to aparátek určený přímo na seřizování předstihů,otáček a jiných veličin a aut.Mám k tomu i origo ruskej návod.
chcel by som si kupit automatickú nabíjačku akumulátorov. Potrebujem ju na nabíjanie viacerých typov akumulátorov a tak isto na udržiavanie šťavy v akumulátore keď sa babrem v garáži na aute, našiel som niečo take: www.predajzvaraciek.sk/produkty/nabija/automatic-15.html
ale ak viete o niečom lepšiom tak sem s tým. prripadne by ma zaujmali vase skusenosti s automatickymi nabijačkami.
Vojto ma malej nabijeci proud, potrebuji minimalne 6A, mam tedka 4A a nabit vybitej 95Ah akumulator s Patrola trva 2 dny, na udržovani a menši akumulatory by to stacilo, ale ja mam doma i akumulator s 225Ah, použivam ho jak zdroj na skoušeni v garaži a s tymhle by sem to nabijel asi tyden.
Tu první máme v práci. Na bodování plechu šla s trubičkovým drátem výborně. Nechtěla se mi do garáže tahat bomba.
Nicméně víc se mi líbí ta druhá. Nejen proto, že je levnější, ale bude asi i silnější.... A i ty kolečka by mi vyhovovala. Jinak ovládání stejné.
Tak je vybráno du do té 200 zatím půjde na trubičkovej drát a postupem bude apgrejd na plyn na kerej pomalu dávám dokupy věci de to pomalu ale ale ono se zadaří